Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
İyi akşamlar :beer:
Bugün acnelyse diye krem aldım , yüzü soyuyomuş. Bakayım sivilceye iyi gelecek mi daral:
iki gun ust uste cok ama cok az miktarda yuze surulmesi ile yuzu piril piril eden krem. ama sakin olaki ucuncu gun gaza gelip devam etmeyin, tekrarlamak icin aradan en az 2 hafta gecmesini bekleyin yoksa birinci derece yanikla karsi karsiya kalirsiniz..
dikkat et hacım.

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Iyi değil valla . Isveç schengen vermiyor , yine kaldim gemide :mrgreen: Sen nasılsın? Sınavın ertelendi sanırım
Üzüldüm ya inemiyorsun işe bak :mrgreen: İyiyim ben sağol ya fena sayılmam, evet sınav 1 hafta ertelendi. 2 Milyon öğrenciyi düşünmediklerine ve 1 hafta daha sınav stresiyle uğraşacağıma üzüldüm biraz ama aynı şekilde 1 hafta daha zamanım olmuş olacak pek takmadım bu sefer alıştım sanırım :D

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Üzüldüm ya inemiyorsun işe bak :mrgreen: İyiyim ben sağol ya fena sayılmam, evet sınav 1 hafta ertelendi. 2 Milyon öğrenciyi düşünmediklerine ve 1 hafta daha sınav stresiyle uğraşacağıma üzüldüm biraz ama aynı şekilde 1 hafta daha zamanım olmuş olacak pek takmadım bu sefer alıştım sanırım :D
Nereyi düşünüyorsun?

Yukarı Alt