Aynen öyle reisSınav bu , belli olmaz
Ankara da olabilir de tinder olmaz tövbeKız arkadaşını unut ve ankaraya gel. Kendi ellerimle tinder açacam sana
Aynen öyle reisSınav bu , belli olmaz
Ankara da olabilir de tinder olmaz tövbeKız arkadaşını unut ve ankaraya gel. Kendi ellerimle tinder açacam sana
Haklısın çalışmaya çalışıyorum@RanstaMonsta Şaka bi yana da çalışmana bak sen, şu zamanlar tam eksiklerini kapatma zamani. Azıcık sık dişini , üniversitede emin ol çok rahat olacaksın.
Ben okulumdan memnunum ama şimdiki aklım olsa daha fazla çalışır ODTÜ'ye girerdim. Eğitim olarak pek farkı yoktur bizimle ,ama önceliği onlara veriyolar.
Ege üni iyidirİlk hedefim İstanbul kesinlikle ondan sonra İzmir, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir... Kız arkadaşımla aynı yere gitmeyi umuyoruz inşallah bakalım :)
O zaman şimdiden günaydınİyi geceler sabah 6.30'da uyanıcam
Sana telefon alacamİyi geceler bende filmi bitirip yatacam
@sarkolata abi bende zamanında roaccutane başlamıştm 2ayın sonunda idrardan kan gelmeye başlayınca bırakmıştım. Başka ilaçlar fayda etmeyince , karbonat-limon karışımını kullandım 1 ay, baya azalttı.@CezaAlp
Sivilce ilacı nasıl gidiyor? Ben zamanında aylarca roaccutane kullandım. Büyük ölçüde çözdü sorunu ama hala istediğim kıvamda değil cildim :( Senin ilacı ilk defa duydum, yorumlar korkutucu ama çok da etkileyici