iyi gecelerİyi geceler
iyi gecelerİyi geceler
Hayır iyi geceler xd
Gecen sene kayseri gultepe parkinda cikmistiDeniz Tekin dinleyen , çıktığı yerleri bilen var mı ?
2 gündür beklediğim cevapGecen sene kayseri gultepe parkinda cikmisti
isine yarar umarim
Hayal Kahvesin de çalışırken tanışmıştım 4 veya 5 ay önce, baya psikolojisi bozuk çocuk gibi hııı şey ımm tiplerini bilirsin tam o.2 gündür beklediğim cevap
+1Hayal Kahvesin de çalışırken tanışmıştım 4 veya 5 ay önce, baya psikolojisi bozuk çocuk gibi hııı şey ımm tiplerini bilirsin tam o.
Ayrıca konserleri çok kötü oluyor akustiğe bir şey diyemem fakat Dj platformlu batarili ortamlarda sesi ortam içinde uçup gidiyor.
En çok üzüldüğüm beklediğim gibi birisi çıkmaması
Roll olarak yapmıyor ama bir benzerini cold stone yapıyor.Selam, iyi akşamlar,
İstanbul da hiç Ice Cream Rolls yapan yerler var mı ?
İstanbul'a gidersem bir gün deniyeceğim, bu tarz şeyler çok hoşuma gidiyor.Roll olarak yapmıyor ama bir benzerini cold stone yapıyor.
Ben hiç sevmedim gereksiz yere pahalı. Madonun portakallı dondurması 10 kat daha güzelİstanbul'a gidersem bir gün deniyeceğim bu tarz şeyler çok hoşuma gidiyor.
@Bean a.selam
Bilmiyordum Mado'yu şimdi şubelerine baktım da bulunduğum yerde de şubesi varmış bir ara denerim, çeşit çeşit dondurmaları var gözüküyorBen hiç sevmedim gereksiz yere pahalı. Madonun portakallı dondurması 10 kat daha güzel