@Chorus abi o kadar pahalı mı ya , benim bildiğim kadarıyla 4-5bindi daral: Birde kırmalık durum yok diye biliyorum , çeneyi kesip ileri alıyolar, vidalarla birbirine tutturuyolar. Çene kemiği ameliyat sonrasında kaynıyomuş zaten.

@Bean İlla ameliyatta şart değilmiş , liposakşın ile vücudun belli bölümünden yağ alıp , bu yağı çeneye enjekte ediyolar.

edit: video efsane ya , cidden bunu yaptırabilirim. Önce işe gireyim tabi :D
edit2: şu an kadının before resmindeki gibi çenem, after'da baya değişmiş ya

2 gündür beklediğim cevap :kalp:
Hayal Kahvesin de çalışırken tanışmıştım 4 veya 5 ay önce, baya psikolojisi bozuk çocuk gibi hııı şey ımm tiplerini bilirsin tam o.
Ayrıca konserleri çok kötü oluyor akustiğe bir şey diyemem fakat Dj platformlu batarili ortamlarda sesi ortam içinde uçup gidiyor.
En çok üzüldüğüm beklediğim gibi birisi çıkmaması daral: :mrgreen:

Hayal Kahvesin de çalışırken tanışmıştım 4 veya 5 ay önce, baya psikolojisi bozuk çocuk gibi hııı şey ımm tiplerini bilirsin tam o.
Ayrıca konserleri çok kötü oluyor akustiğe bir şey diyemem fakat Dj platformlu batarili ortamlarda sesi ortam içinde uçup gidiyor.
En çok üzüldüğüm beklediğim gibi birisi çıkmaması daral: :mrgreen:
+1

bütün üniversiteliler toplandık konsere gittik kız ygs muhabbeti yapıyo şarkı aralarında, lise ergeni ve konserlerinde ki yorumu kötü

Yukarı Alt