- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
İyi geceler beyler
+1 yakşamlarYine her yer 2 ay boyunca boş beleş seçim haberleriyle dolacak. Milyonlarca para harcanacak , yine de hiç bir şey değişmeyecek. Seçim sonuçları farklı olsa bile artık TR'de yine bir şey değişeceğine , değişebileceğine inanmıyorum.
Sınavları sabahın körüne koyanlara ölümüne küfrediyorum , kulakları çınlıyordur inş.İyi geceleer, 9da sınav var , 6.40'ta ayaktayım
Chrome'dan sonra artık hiç bir tarayıcının doğru dürüst iş yapabileceğini düşünmüyorum. Uzun yıllardır Opera kullanan birisi olarak chrome'a geçtim ve dönüp arkaya bakmadım. Opera'nın free VPN özelliği çok kullanışlı ama artık pek bir anlamı yok.Yeni Firefox çok övüldü diye geçmiştim birkaç ay önce, ilk başlarda da memnun kaldım ama iyice sapıtmaya başladı. Birkaç gündür de açılmıyor, tıklıyorum hiçbir şey gelmiyor. İnternette yazan her şeyi denedim düzelmedi.
Firefox pişmanlıktır, abv firefox. Ölene kadar yüzüne bakmam artık.
Şimdi de youtube'da eski görünüme geçemiyorum, o seçenek gitmiş.....
Yalan büyük ihtimal.Kyk kredi borçları silinebilir diyorlar doğru mu acaba ?
ne sınavı ya? 2000 lerin başından beri sitedesin senin okul bitmedimi hâla. Yoksa siteyi holdingi babadan oğula devreder gibi sana mı devrettiler.Sınavları sabahın körüne koyanlara ölümüne küfrediyorum , kulakları çınlıyordur inş.
Doğru olsada zaten kesin reddedilir ya da seçim vaadiyle söylenir gerçekleştirmezlerYalan büyük ihtimal.
1 Zar atılır derler ki: bu sefer 5 ve 5'ten küçük gelirse kazanırsın.Kyk kredi borçları silinebilir diyorlar doğru mu acaba ?
Öneriyi zaten chp yapmış , zittin sene kabul edilmez.Doğru olsada zaten kesin reddedilir ya da seçim vaadiyle söylenir gerçekleştirmezler