Yarın başlıyorum ,yorumlar efsaneiyi geceler, "The Haunting off Hill House" dizisini izledin mi?
netflix dizisi nete düşmüş, türü korku, 1 sezonluk bir kerette bitirdim baya iyiydi, tavsiye ederim![]()

Yarın başlıyorum ,yorumlar efsaneiyi geceler, "The Haunting off Hill House" dizisini izledin mi?
netflix dizisi nete düşmüş, türü korku, 1 sezonluk bir kerette bitirdim baya iyiydi, tavsiye ederim![]()
Süreleri de biraz uzun bölümlerin sanki film izliyormuşsun gibi geliyor cidden baya emek harcanmış, takdir ettim adamları, umarım devamını da getirirlerYarın başlıyorum ,yorumlar efsaneHatta bugün izlerdim de 22 July diye film indirdim...
![]()
Sana yemin ederim böyle bir film yok.Süreleri de biraz uzun bölümlerin sanki film izliyormuşsun gibi geliyor cidden baya emek harcanmış, takdir ettim adamları, umarım devamını da getirirler
edt: 22 July filmini geçen gördüm de izleyesim gelmedi bitirince beğenip beğenmediğini söyle de bende izlerim![]()
Şans verip izlicem ya, bir de sen böyle deyince iyice merak ettimSana yemin ederim böyle bir film yok.
Erken kalkmam gerekmese izleyecem devamını, 1 saat izledim , bir film hiç mi boş geçmez. BAM BAM BAM!!!
Kesin izle
edit:
6,7/10 - 4.392 oy niye böyle vermişler.
Acaba devamı mı sıkıcı![]()
Umarım zamlarda düşer.Dolar düşüyor ne güzel
Direk TT'nin kendisi olsaydı hayatının hatasını yapmışsın derdim ama taşeron olduğu için pek bir şey kaybettiğini sanmıyorum.Bu arada güvenlik soruşturması uzun süreceği söylendi , o sırada başka bir firmadan teklif geldi orayı kabul ettim. İşe girmediğim için artık söyleyebilirim, Türktelekom'un alt firması İnnova'da başlayacaktım , olmadı. Hayırlısı buymuş , buranın şartları daha da güzel.
+1Umarım zamlarda düşer.
Abi bende çok kararsız kaldım , ilerde belki TT'ye geçme şansım olur diye. Ama bu gelen firma TT'den de iyi , hiç döneceklerini sanmazdım valla.Direk TT'nin kendisi olsaydı hayatının hatasını yapmışsın derdim ama taşeron olduğu için pek bir şey kaybettiğini sanmıyorum.
Burası da öyle geçti geçen sene sıkıcıydı kuru soğuk çekmekŞöyle adam akıllı kar yağsa ya ,geçen sene kuru soğukla geçti.
(ANKARA)
Bende gördüm bugün haberlerde.
Kırşehir'de Pitbull Dehşeti - Kırşehir Haber Türk
Ya masal okumasınlar , yok işte yetiştirilme tarzına göre bu köpekler saldırgan oluyormuş bilmem ne. Ulan kauçuk yılda kaç kişi böyle saldırıya uğruyor.