Sen denesene bi merak ettimbu 38'likle sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz
Eki Görüntüle 34576
iyi akşamlar, havalar üşümüşİyi akşamlar toto donuyor
same weatherAnkara an itibari ile 4 derece.
Kışlık mont almayı ertelemiştim , acilen almam lazım![]()
sorma yav bu nası izmir yahu.. d o n d u mİyi akşamlarİzmir'de donuyoruz
İyi akşamlar hacım , burada deli bir soğuk var daha bugünden...iyi akşamlar, nasılsınız ?
Bu sene ki kış çok soğuk geçicek sanırım, halimiz dumanİyi akşamlar hacım , burada deli bir soğuk var daha bugünden...
Öyle olacak gibi duruyor. Laptop kullanmaktan da tiksiniyorum ama maalesef bir tane alıp yorgan altına geçmem gerekecek böyle çalışılmıyor masaüstünden.Bu sene ki kış çok soğuk geçicek sanırım, halimiz duman
Bende ise tam tersi genel de laptop kullanıyorum, düz oturmayı hiç sevemedim gittiÖyle olacak gibi duruyor. Laptop kullanmaktan da tiksiniyorum ama maalesef bir tane alıp yorgan altına geçmem gerekecek böyle çalışılmıyor masaüstünden.
Klavyenin ve ekranın küçük olmasını sevemiyorum. Mouse'ta her zaman bir garip , masada ki hissi vermiyor.Bende ise tam tersi genel de laptop kullanıyorum, düz oturmayı hiç sevemedim gitti![]()
Haklısın, ben üniversiteden beri kullanınca artık alıştım, rahat geliyor böyleKlavyenin ve ekranın küçük olmasını sevemiyorum. Mouse'ta her zaman bir garip , masada ki hissi vermiyor.
Günaydınİyi sabahlar