Bu aralar çok sık olmaya başladıFacebook, wp, instagram hepsi çökmüş :)
Bu aralar çok sık olmaya başladıFacebook, wp, instagram hepsi çökmüş :)
Zuki belge yakıyo büyük ihtimalBu aralar çok sık olmaya başladı
Reis problem yok bende 3 4 hafta önce karşılaşmıştım.Facebook, wp, instagram hepsi çökmüş :)
WhatsApp çöktü mü? Neden girilemiyor?Reis problem yok bende 3 4 hafta önce karşılaşmıştım.
SelamSelam
Ne direndiler be. Kesin öğütücüye gitti bir sürü döküman bu süre içinde.Mazbata hayırlı olsun.
Adam trabzonlu. Eskiden trabzonun bir bölümü rum bilmem ne devletine aitti. Haliyle bu şekilde bu adama da rum denilebilir. Tabi ona bakılırsa, istanbulda doğanlara da yunan denir. İtalyada doğanlara romalı denir gibi daha fazla saçmalayabiliriz. Yunanlıların bu haberi yapmasında ki amaç belli ama yenişafağın bu haberi yapmasında ki amaç belli değil. Trabzonu rum devletine aitmiş gibi göstermeye çalışan, sanki orada hep rumlar yaşıyormuş gibi lanse etmeye çalışan yunan basınının ekmeğine yağ sürmeye çalışmak nedendir anlam veremedim. Siyasette kazanmak için bu kadarda küçülmeye gerek yok.Doğru ya da yalan ama Yunan'lılardan şöyle bir haberler var ve bu çok kötü bir şey...
Yunan medyası İmamoğlu'nu böyle tanıttı: İstanbul'u fetheden Yunan
4 tane gömülü çektirdim, hiç korkulacak bir şey yok ya.20 LİK DİŞ ÇEKTİREN VARMI DEVLET HASTANESİNDE ACI HİSSEDİLİYOR MU OPERASYONDA
takmıyorum sakat bırakmasınlar yeter ölümden yana sıkıntı yok.4 tane gömülü çektirdim, hiç korkulacak bir şey yok ya.
Seni rahatlatma amacıyla söylemiyorum, ekşide filan okudum millet öldüm bittim vs yazmış. Çıktım diş çekiminden, ulan dedim bu muymuş.
Sadece sonrasında normal diş çekimlerine göre biraz daha dikkat etmen gerekiyor.