Kendine göre mi :)RiqueLme demiş ki:puahahaha aynştayn olacak adamsın_By_DaDaSsS_ demiş ki:Bu asaları almak isteyen kişilerin de hep 1 mesaj var xD
harry potter serisi hayranı değilsen, onun bir tahta parçası olduğunu düşünebilirsin.LadyBigBoobs demiş ki:sız veletmısınız nabcaksınız tahtadan yapılmıs seylerı cok lasım yazmıs bıde nabcaksa artıq
Arkadaşım ne kadar seviyesiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldun, ve güzel bir ceza almaya hak kazandın. Biraz pc basından kafanı kaldırıp, kitap okusaydın Harry Potter'ın fantastik bir seri olduğunu anlardın, neyse kime neyi anlatıyorsam. Hayatta başarılar, seni kendi seviyesizliğinle baş başa bırakıyorum.Kriptex35 demiş ki:Bellatrix Lestrange: "Ceviz ve ejderha yüreği teli. Otuz iki buçuk santim. Esnemez
Hadi lan esnemezmiş bildigin suntadan yapmıssınızdır kedi g*tunu gormus yara sanmıs
LegendLess demiş ki:Satacak ARkdasa Söylüyorum lütfen Dikkat edin Kötü insanların eline geçerse dünya yok olabilir.
1-) Kim olursan ne olursan ol sana insanlarla bu şekilde konusma yetkisini vermezApartSky demiş ki:Arkadaşım ne kadar seviyesiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldun, ve güzel bir ceza almaya hak kazandın. Biraz pc basından kafanı kaldırıp, kitap okusaydın Harry Potter'ın fantastik bir seri olduğunu anlardın, neyse kime neyi anlatıyorsam. Hayatta başarılar, seni kendi seviyesizliğinle baş başa bırakıyorum.Kriptex35 demiş ki:Bellatrix Lestrange: "Ceviz ve ejderha yüreği teli. Otuz iki buçuk santim. Esnemez
Hadi lan esnemezmiş bildigin suntadan yapmıssınızdır kedi g*tunu gormus yara sanmıs
lol, içinin bu kadar patladığını bilmiyordum, ama insanın 7 kitap serisini bitirdiği ve 10 yıldır tüm filmlerini takip ettiği bir seri hakkındaki saçma sapan yorumuna karşı tepkimi gösterdim. Ha bu arada burada bu konu hakkında oturup bu kadar uzunca birşey yazacak kadar aklını kaçırdıysan orasını bilemem.Kriptex35 demiş ki:1-) Kim olursan ne olursan ol sana insanlarla bu şekilde konusma yetkisini vermezApartSky demiş ki:Arkadaşım ne kadar seviyesiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldun, ve güzel bir ceza almaya hak kazandın. Biraz pc basından kafanı kaldırıp, kitap okusaydın Harry Potter'ın fantastik bir seri olduğunu anlardın, neyse kime neyi anlatıyorsam. Hayatta başarılar, seni kendi seviyesizliğinle baş başa bırakıyorum.Kriptex35 demiş ki:Bellatrix Lestrange: "Ceviz ve ejderha yüreği teli. Otuz iki buçuk santim. Esnemez
2-) Buranın bir forum sitesi oldugunu ve herkezin belli bir saygı çerçevesi içerisinde özgürce yorumlarını yapmasının normal bişey oldugunu anlardın ve yaptıgım yorumu bir espri oldugunu anlayamacak kadar kendini gommussun bu sacmalık şeye mizah anlayısın 0 a düşmüş dogru sen cok kitap okuyordun genel kultur akıyor masallah neyse yarası olan gocunsun bu soylediklerime
3-) Senin çocukça fantastik zart zurtlarını kimsenin bilmesi gerekmiyor bu iş zaten ticarete dokulmusse fantastiklikten çıkar yada bu konu acılmıssa ve 6-12 yaş üzerindeysen yazılanların ne kadar komik ve çocukca oldugunu anlayabilme kapasiten olurdu şimdi ben bunları yazdıktan sonra atılacagımı biliyorum ama sende bunu bilki sen ve senin gibi saçma sapan insanları boyle guzel forumlara yetkili yapıldıgı surece daha cok uye kaybedecekdir beni az cok bilen bilir bu forum sitesini ve yeni yonetimi ne kadar cok sevdigimide ama arada boyle puruzler cıkıyor ve pire için yorgan yakılıyor neyse kime anlatıyorum ki seni kendi saçmalamasyonun ile baş başa bırakıyoru...
Bak arkadaşım benim kimseyle bir alıp veremedigim yok sen geldin hakaret ettin bende kendi savunmamı yaptım tamam mı ? varmı başka sorunun ? varsa forum kirliligine sebep olmayalım nede olsa KRAL SENSİN hemen bir uyarıyla felan yada ne bileyim siteden atarsın işi çözersin dimi bölelerini verecekler elime ver allahım ver ver allahım verlol, içinin bu kadar patladığını bilmiyordum, ama insanın 7 kitap serisini bitirdiği ve 10 yıldır tüm filmlerini takip ettiği bir seri hakkındaki saçma sapan yorumuna karşı tepkimi gösterdim. Ha bu arada burada bu konu hakkında oturup bu kadar uzunca birşey yazacak kadar aklını kaçırdıysan orasını bilemem.
lol, iyi bakalım öyle olsun, bu arada senin hakaretini karşılık başladı polemikKriptex35 demiş ki:Bak arkadaşım benim kimseyle bir alıp veremedigim yok sen geldin hakaret ettin bende kendi savunmamı yaptım tamam mı ? varmı başka sorunun ? varsa forum kirliligine sebep olmayalım nede olsa KRAL SENSİN hemen bir uyarıyla felan yada ne bileyim siteden atarsın işi çözersin dimi bölelerini verecekler elime ver allahım ver ver allahım verlol, içinin bu kadar patladığını bilmiyordum, ama insanın 7 kitap serisini bitirdiği ve 10 yıldır tüm filmlerini takip ettiği bir seri hakkındaki saçma sapan yorumuna karşı tepkimi gösterdim. Ha bu arada burada bu konu hakkında oturup bu kadar uzunca birşey yazacak kadar aklını kaçırdıysan orasını bilemem.
Hakaret degil sadece mizah anlayısım konuyu gordukten sonra saçmalamada tavan yaptı fazla ileri gittiysem kusura bakma ama orda hakaret degil espri yatıyordu neyse uzatmanın anlamı yok iyi gunler...ApartSky demiş ki:lol, iyi bakalım öyle olsun, bu arada senin hakaretini karşılık başladı polemikKriptex35 demiş ki:Bak arkadaşım benim kimseyle bir alıp veremedigim yok sen geldin hakaret ettin bende kendi savunmamı yaptım tamam mı ? varmı başka sorunun ? varsa forum kirliligine sebep olmayalım nede olsa KRAL SENSİN hemen bir uyarıyla felan yada ne bileyim siteden atarsın işi çözersin dimi bölelerini verecekler elime ver allahım ver ver allahım verlol, içinin bu kadar patladığını bilmiyordum, ama insanın 7 kitap serisini bitirdiği ve 10 yıldır tüm filmlerini takip ettiği bir seri hakkındaki saçma sapan yorumuna karşı tepkimi gösterdim. Ha bu arada burada bu konu hakkında oturup bu kadar uzunca birşey yazacak kadar aklını kaçırdıysan orasını bilemem.