e postamı ekle konuşalım [email protected]
herkes google'dan gelmiş adam bu konuyu takip etseydi nerden baksan 100 tane satmıştıContinuum demiş ki:abi ben bu konuyu dalga konusu sanıyordum hiç girip bakmıyordum ciddiymiş meğersem uha :O:
ciddi kırardi parayi o.OKemalist demiş ki:herkes google'dan gelmiş adam bu konuyu takip etseydi nerden baksan 100 tane satmıştıContinuum demiş ki:abi ben bu konuyu dalga konusu sanıyordum hiç girip bakmıyordum ciddiymiş meğersem uha :O:
Bir ara diyordum ben satayım , 100 tane satsam 40 tl'den 4.000 tl az değil Kaldı ki konuya 7.000 kişi bakmış 500 tane satardım gibime geliyorContinuum demiş ki:ciddi kırardi parayi o.OKemalist demiş ki:herkes google'dan gelmiş adam bu konuyu takip etseydi nerden baksan 100 tane satmıştıContinuum demiş ki:abi ben bu konuyu dalga konusu sanıyordum hiç girip bakmıyordum ciddiymiş meğersem uha :O:
7.000 görüntülemenin 3/1 tek kişiye ait olsa 2300 civarı gerçek kullanıcı var olurdu.bunların yarısı konuya bakıp çıkmış olsa 1100 adam kalırdı yarısı da alacam deyip sonradan vazgeçtiğini varsayarsak 500 civarı adam kalır ve ne yazık ki bunlarda elde olmadığı için hayaller güzel tabiKemalist demiş ki:Bir ara diyordum ben satayım , 100 tane satsam 40 tl'den 4.000 tl az değil Kaldı ki konuya 7.000 kişi bakmış 500 tane satardım gibime geliyor
Işık çıkarmasa olmuyor mu?bthnmdn06 demiş ki:Ben harry'nin ışıklı asasını almak istiyorum. İşlemlere nasıl geçeveğim?