KARDEŞİM AYARLAYAMADIM SADECE + BASIYOR SÜREKLİ HATA VERİYOR NE IMMO NE ASTRAL NE LUCK BASIYOR NERDE YANLIŞ YAPIYORUM

Yaaa program sürekli duruyo ve elimle reset etmek zorunda kalıyorm bunu ayarlamanın bir yolu varmı ?

kardeş günlerdir deniyorum bu programı ve stat basma programını, stat basmada taşları görmediği gibi bundada elixir ve lucky powderı görmüyor(0 yazıyor karşısında), kaynağının aynı olduğunu düşünüyorum, ne yapabilirim ?

+yı basıyor sadece lucky basıyor bide arada steady ne immo ne astral basıyor yardım edermisnz

Arkadaşım 1. slota hp x-l koyuyorum 2. slota 12dg lucky koyuyorum dw den jangana ışınlanıyorum buna rağmen kodlar gelmiyor.
Yardımcı olursan sevinirim.

Bu mesaj dorukhero rumuzlu uyeden alinti yapildi
dorukhero demiş ki:
İP yerine site ismi geliyor edxloaderde ?
mbot client giriş sekmesinden clientl kontrölü kategorisinde loginserver'ın altında göreceksiniz. Mbotu kullanabilirsiniz bunun için :beer:

Artı bastırırken sro_client çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?

Bu mesaj zurna222 rumuzlu uyeden alinti yapildi
zurna222 demiş ki:
Artı bastırırken sro_client çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?
Bi bilgim yok o konu hakkında dostum üzgünüm.

hg fuseri actım + basıyor ama stady immo astral bastıramıyorm hepsini kodunu yptım settings e kaydettim fakat adding Magic of luck! adding magic of stady! adding magic of immortal adding magic of astral! diyor fakat hiç birini basmıyor hepsi aynı duruyor??

S.A BEYLER HG FUSER 1 HAFTA ÖNCE KULLANMAYA BAŞLADIM SON BU İKİ GÜNDÜR HERŞEYİ AYNEN TAM OLARAK YAPIYORUM BEN ELİX VE LUCKY POWDER GÖZÜKMÜYOR ARTIK YAN ÇARDA DENEDİM GÖZÜKTÜ BENİM ÇARIMDA GÖZÜKMÜYOR BAŞKA PCDE DENEDİM YAN ÇARLARDA GİNE GÖZÜKÜYOR BENİM ÇARIMDA GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ TŞKLER

Hocam ben düzgün bir şekilde kullanıyorum fakat kendimce bi problem var. 1. slota + basacagım itemi koyuyorm 2. slota lucky 3. slota steady 4. slota immortal 5. slota astral slotları sınırsız yapamazmıyız yani istediğim slota astral koysam anlatmak istediğim immo astralı üstüme doldurcam sabaha kadar basıcak var mı böyle bişey sizce astral bitince devam ediyor başka slotlardan kullanmıyor sadece 5. slot istiyor yardımcı olurmusunuz.

Yukarı Alt