Tabi buralardayım hepqazwerrr demiş ki:şuan oyundayım aynı hatayı mutlaka vericektir ozamn çeker koyarım biraz beklersen
Tabi buralardayım hepqazwerrr demiş ki:şuan oyundayım aynı hatayı mutlaka vericektir ozamn çeker koyarım biraz beklersen
Ticket At..qazwerrr demiş ki:ve şuanda charıma giremiyorum kutsal vadide bi sorun var sanırım tam ışınlanıyorum %100 de hata ver,ior 3 defa aynı yerde bu hatayı aldım ne yapmalıyım
offival sitesinde Manuel patch var onu dene...WariorSUN demiş ki:Beyler Banada Yardımcı Olun Ltfen Oyunu indirdim Pach Yüklüo ama Game Start Gelmio Neden Acaba Bi Yardım Ederseniz Sevinirim
Ne gibi bi problemle karışılaşıyosun onu soyle ki yardımcı olalımqazwerrr demiş ki:ticket atamıyorum =S
Üye girişi yapmadan ticket atamasın O hatayı bilemeyeceğim o konuları pek bilmem...qazwerrr demiş ki:ticket atmak için destek bölümündeki linki göremiyorum ve ayrıca makinayı kısa süre once yeniledim ve diğer oyunları denememiştim farklı oyunlar çalıştırdım onlardada buna benzer hata raporu alıyorum nasıl çözücem ben bunu ne çalıştırsam bi süre sonra hata raporu geliyor
kaldı orada derkenqazwerrr demiş ki:cahrıma giremiorum kaldı orda =S
ProMaster demiş ki:Ticket At..qazwerrr demiş ki:ve şuanda charıma giremiyorum kutsal vadide bi sorun var sanırım tam ışınlanıyorum %100 de hata ver,ior 3 defa aynı yerde bu hatayı aldım ne yapmalıyım
önemli değil görevimiz...qazwerrr demiş ki:hocam büyksün cok saol sorun halloldu
En güncel sürücüleri kullan... ayrıca xp mi kullanıyorsun vista mı?qazwerrr demiş ki:oyunlarda ortaya cıkan hata raporu sorunu yüzünden az once format attım driverleri kurup deniycem şimdi inşallah oda düzelir die ümit ediyorum