Problem sroysa bişey diyemem sro iyi bilmiyorum silkroadlife ve osmangelincik adlı d.mod'larla konuş istersen yarıdımcı olurlar...qazwerrr demiş ki:şimdide silkroad oynarken hata vermeden masaüstüne atma olayı deli oldum keşke deişmeseydm pcyi
Arkadaşım savaşlara oyun penceresinden katılabilirsin sana istek penceresi gelecektir savaşlar saatleri ve verdiği ödüller değişiklik gösterebilir.Eğer kavimin kalabalık bir kavim ise ve senin lvl aralıgındaki savaşlara katılan kişi sayısı fazla ise #006 hatası alıp savaşa katılamaya bilirsin bunun için biraz hızlı tıklaman iyi olur savaş ekranınıProphecy demiş ki:Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?
arkadaşım bu hata oyunun sunucularından veya senin internet bağlantının kesilmesinde oluşan bir hatadır.Oyunun sunucularında bir bağlantı sorunu yaşandıgı zaman veya senin internet baglantındaki bir sorun bu hataya neden olabilir.avni59 demiş ki:- Resim Silinmiş.
soyle bı hata aldım dun gece yukledım oyunu gırdım kastım oynadım hıc bı sorun yoktu bu sabah kalktıgımda bu hatayı aldım lutfen bı cozum bulursanız sevınırım ..sımdıden tskller