Bu mesaj Allah diyen koyun rumuzlu uyeden alinti yapildi
Söyle başkanım hüloooğ!Allah diyen koyun demiş ki:cenkay beni bul
Söyle başkanım hüloooğ!Allah diyen koyun demiş ki:cenkay beni bul
Feedliyorum kibarcası.Heartless demiş ki:girme zaten rank maçta noob nasus bile kastı lag yüzünden q atıyorum minyona dönecem lag giriyor kaçamıyorum lag geçince öldüğümü fark ediyorum
Adım Garavel.Allah diyen koyun demiş ki:cenkay beni bul
elo boost rankla ilgili bro levelle değilEgoist demiş ki:Şey, bu eloboost dediğiniz olay tam olarak nedir efendiler?
Karakterimle hergün 2-3 oyun atıp çıkıyorum, ancak karakterim sezon başına kadar 30 level olsun da istiyorum? Bu kasma işine mi boost diyorsunuz?
Nedir ne değildir? Yapan var mı?
Dipnot: Hedefim dereceli maç yapabilmek, ister bronz olayım ister plat 30 levelden sonra tamamıyla ben oynayacağım amaa 30 levele kadar kastırabilirim şu nalet karakteri
kasıtlı olarak değil ama öyleWarmoon demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Feedliyorum kibarcası.Heartless demiş ki:girme zaten rank maçta noob nasus bile kastı lag yüzünden q atıyorum minyona dönecem lag giriyor kaçamıyorum lag geçince öldüğümü fark ediyorum
Örnek oyunculara hediye olacaktı sanırım kurdele falan aldınLeft Behind demiş ki:beyler az önce oyuna girdim ücretsiz kantaşı lissandra gelmiş. durduk yere nerden gelmiş olabilir bu hediye?
Zippy demiş ki:Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Örnek oyunculara hediye olacaktı sanırım kurdele falan aldınLeft Behind demiş ki:beyler az önce oyuna girdim ücretsiz kantaşı lissandra gelmiş. durduk yere nerden gelmiş olabilir bu hediye?