Bug var orada yazanla alakası yokHeartless demiş ki:Baktım aynı kümedeyiz senle sabah girdğimde yoktun 4'e falan baktım dedim herhalde weste geçti bendede 3'e atlarsın falan yazıyorda geçen biri bug falan demişti
Bilmeyen adamlari geçtim çok taraflı maç anlatıyorlar ve bence DP şuan tecrübesiyle oyun kazanıyor çok daha yetenekliler varAdvance demiş ki:Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok salak oynadılar, oyunu throwluyorlardı resmen ellerinde olan oyunu.Anlatan adama da çok ayar oldum zaten oyunu bilmeyen adamı koymuşlar anlatmak içinEgoist demiş ki:Oha DP ne yaptı öyle aboooww o.O
2 serverda da oynuyorum ben, westte gold oldum sonra oynamadım aslında ordaki maçlar daha "bitmiyor" ama stomp olmuyor en azından. Trde arkadaşla duo atıyoruz çok ağır stomp. Çok kötü adamlar geliyor, gülmekten oynayamıyoruz bazen Tr serverını bi bakımdan özlemişimHeartless demiş ki:Baktım aynı kümedeyiz senle sabah girdğimde yoktun 4'e falan baktım dedim herhalde weste geçti bendede 3'e atlarsın falan yazıyorda geçen biri bug falan demişti
sarkooooooo ödülün üstüne bu nickler iyi gider haMopneet demiş ki:
Thresh report qnq xdsarkolata demiş ki:eloboosted bu iki arkadaş oyununuza gelince dodgelayın ben uyarayim, fizz ve khazix
Ezreal primeydim icin oldum qnq honor çekWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Thresh report qnq xdsarkolata demiş ki:eloboosted bu iki arkadaş oyununuza gelince dodgelayın ben uyarayim, fizz ve khazix
qnq defalarca seninle bot pre yaptık bi kerede sarkonun 3.itemi cek la cekte su adamlara yürümiyelim uçarak dalalım.Wax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
jungler oynarken ilk e fulleyin diyorlar ama e ile atlayip q vuruncabişeye yaramiyor sarko mdi kha oynuyor o söyler bişeylerLemonade demiş ki:Kha zix ustası arkadaşlar skillleri upgrade ederken nelere dikkat etmeliyiz?
Jungle oynuyorsan mobilite için 6 level'da e, sonra q, sonra w/r geliştir.Lemonade demiş ki:Kha zix ustası arkadaşlar skillleri upgrade ederken nelere dikkat etmeliyiz?
Lemonade demiş ki:Geliştirmeler ne olacak lane veya jungleda?
Mopneet demiş ki:Jungle oynuyorsan mobilite için 6 level'da e, sonra q, sonra w/r geliştir.
Lane'de oynuyorsan q>e>w/r.