7 de 4 oldum ya bu kadar satılır oyun arkadaş 1 kere de benden gitsin oyun da içim gitmicek o zaman illaha geliyor 1 mal kritik noktada içine ediyorlar oyunun. Mundoya smite kaptıran smite nedir bilmeyen bir jungle ımız var tek basına mundo geldi barona ve biz 5 kişiyken aldı ya aptal en basta atıyor smite ı.

Takımı
Besiktas
gg ya gold değil bronza düşsem içim acımaz hard counter yedi adam jax'ı verdi laneye bizim jungle gelip zor bela aldığım 2 kili çaldı sinirden yeni aldığım mause'yi vurdum bozuldu sağ tuşu muhtemelen.diğer oyunda gragas afk oldu eşit giden maçta sur verildi artık umrumda değil bronzsa bronza düşerim böyle insanlarla uğraşmam sinir hastası etti bu oyun beni

Şu duo olayını 2 den 5 e çıkarsalar bütün sorunlar çözülecek bi ara 3e filan çıkarılacak diyorlardı ama TR serverinda 3 bile az diğer 2 kişi gider troll çıkar

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj _TAu rumuzlu uyeden alinti yapildi
_TAu demiş ki:
Şu duo olayını 2 den 5 e çıkarsalar bütün sorunlar çözülecek bi ara 3e filan çıkarılacak diyorlardı ama TR serverinda 3 bile az diğer 2 kişi gider troll çıkar
söylediğin şeyin saçmalığının farkında mısın :beer:

ne gibi ?

+ Bahsettiğim sistem üzerinde biraz uğraşsalar olabilir senin kastettiğin diamond adamın 4 bronz adam ile girmesi filan takımların eşitsizliği ? riot biraz lig üstünde dursa hem elo boost olayını kaldırır hem 5 duo olayını rahat bir şekilde getirir.mesela sadece aynı ligteki adamlarla duo girebilme gibi( gold adam gold(1-2-3-4-5) ten biriyle girebilecek şeklinde ayarlanamicak bir şey değil

Takımı
Besiktas
4. oyun adcyim farmda önde olduğum oyun tresh trolleyip afk oldu gg bronz ım comeing

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj _TAu rumuzlu uyeden alinti yapildi
_TAu demiş ki:
ne gibi ?

+ Bahsettiğim sistem üzerinde biraz uğraşsalar olabilir senin kastettiğin diamond adamın 4 bronz adam ile girmesi filan takımların eşitsizliği ? riot biraz lig üstünde dursa hem elo boost olayını kaldırır hem 5 duo olayını rahat bir şekilde getirir.mesela sadece aynı ligteki adamlarla duo girebilme gibi( gold adam gold(1-2-3-4-5) ten biriyle girebilecek şeklinde ayarlanamicak bir şey değil
Lanet olsun yüzde yüz katılıyorum en azından duo girerken kendi ligimizden -1 +1 ligteki kişi ile girebilelim ya.... !!!!!!! Örneğin silverız bronze ve gold dahil aradaki ligler ile girebilelim.

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
4. oyun adcyim farmda önde olduğum oyun tresh trolleyip afk oldu gg bronz ım comeing
aynıyız bro en kötü skorum bu 8 maçta 11 e 9 ama 4 win daha cok ağır mallar geliyor 1 maç direk afk di zaten diğerinde 1 i 0 11 falandı aynıyız yani.

Mopneet

"5 kişi duo" LOL
Duo: İkili
Ranked team diye bir şey var, 5 kişi aynı oyuna premade girebilse onun ne anlamı kalır? Ayrıca kişi kendi yeteneği olmasa da onu taşıyan arkadaşları sayesinde bronze yerine diamond olabilir.
Bu sistem gelse ne ağlarsınız var ya...

Ranked team diyorsun teama belli sayıda adam alabiliyorsun yani her gün normal rank girebildiğin kadar team rank atılmıyor kişilerin saati filan uymuyor.yetenek olmaması kast ettiğin zaten elo boost ile aynı eğer gold adam sadece goldlarla oyuna girebilirse böyle bir sorunda ortadan kalkıyor

Takımı
Seçiniz...
Bu oyun yüzünden ateist oldum. Koca oyun boyunca q skill ine basmamış bir dravene yenilmek adamlarda 2 jungle var lanet olası maçta rakip kayle plat 1 iken kapatmış sezonu bizim takımımızdaki ziggs in geçen sezon derecelide eminim 50 den az dereceli maçı vardı bu lanet olası eşleşme yüzünden herif midde ezdi ziggs ede kızamıyorum sonra botu kampladı sinirden ağlayacaktım maçta.

Takımı
Galatasaray
son fightın ortasında lag girdi kıpırdayamadık shen tek başına tüm takımı kesti. allah belanı versin riot annen ölsün HANI BENIM LOSS PREVENTIM

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
son fightın ortasında lag girdi kıpırdayamadık shen tek başına tüm takımı kesti. allah belanı versin riot annen ölsün HANI BENIM LOSS PREVENTIM
Bizde isteriz sadnessla1

sarkolata demiş ki:
Aynısından bize de. Bizde ayakta kalan kha'ydı bir de. Ve oyun bittiğinde haklarıyla yenmişler gibi konuşmaları deli ediyor beni.

Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
sarkolata demiş ki:
Aynısından bize de. Bizde ayakta kalan kha'ydı bir de. Ve oyun bittiğinde haklarıyla yenmişler gibi konuşmaları deli ediyor beni.
+1231231623712647269467123468739651035783641024 summer2: summer2: summer2: summer2:

Yukarı Alt