Takımı
Besiktas
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
son oyunlarda özgürle trollediğimiz için skor tablosu böyle işi ciddiye alırsak burda 1 kişi kalmaz akıllı olun aklınızı alırız :mrgreen:
qel baron önü wsye
Tamam gel

Takımı
Galatasaray
TRDE DREYVIN OYNADIM TAŞIDIM KAZANDIK AMAAAAAAA RİOT LOSS PREVENT VERMİŞ YARIM PUAN GELDİ GJGJGJGJG
(hayatımda oynadığım en lagsız oyundu 1 kişi bile lag demedi)

Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Windy demiş ki:
Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Warmoon demiş ki:
Elohell , Eloboost yapılan kişiye hesap verilince beceremeyip lig düşmesimi(elo kaybetmesi) oluyor?
beceremedikçe tekrar verirsiniz tekrar yükseltiriz makara:
Ahmet?
p.s : <-- Bulent_Amca

Abi ben bu karsı plat kaybetttik bittik diyip lane de 0 7 gitme nedir ya aptal bunlar ya

Patch atmıyor diye oyunu sildim şimdi logoda kalıyor Pvp.net patcher kernel yanıt vermiyor diyor .Varmı bunun çözümünü bilen? Nette biraz araştırdım ama nafile

Edit:Birkaç şeyi update edip uyumluluk ayarlayınca düzeldi.

Takımı
Galatasaray
Zippy demiş ki:
Patch atmıyor diye oyunu sildim şimdi logoda kalıyor Pvp.net patcher kernel yanıt vermiyor diyor .Varmı bunun çözümünü bilen? Nette biraz araştırdım ama nafile

Edit:Birkaç şeyi update edip uyumluluk ayarlayınca düzeldi.
Bu patch çok sorun var, baska bilgisayardan temiz ripini almak zorunda kaldim oyunun

Yeni patchten sonra oyuna bir boklar olmaya başladı. Oyun sırasında oyuncuların bağlantılarının kopmaları, oyunda donmalar vs. özellikle dün gece çok fenaydı 2-3 oyun oynadım,yaka silkecek duruma geldik oynarken :s Sadece bende olsa bu sorun netimle alakalı diyeceğim ama oyundaki herkeste aynı problem oldu :/

Maddy demiş ki:
Özgürle girmeyin olm oyuna :D
Varya sinirden kendimi şey yapacaktım.. Abi adam art arda 20 oyun kazanıyor geliyor benimle girdiği oyunda interneti gidiyor var mı böyle bir şey ya sadnessla1

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Maddy demiş ki:
Özgürle girmeyin olm oyuna :D
Varya sinirden kendimi şey yapacaktım.. Abi adam art arda 20 oyun kazanıyor geliyor benimle girdiği oyunda interneti gidiyor var mı böyle bir şey ya sadnessla1
dhsdfbajldsa :lol: :lol:

limona gel dedim girelim gelmedi oyuna girdim 15 7 11 oynadım oyunu aldık iyi ki gelmemiş xDDDD

Maç öncesi

- Resim Silinmiş.

Emre kardeşimle mağlubiyet serisini bozma qeyfiii xd. Lig bilgileri işleniyor diyor yeni sezonda 10 maca dahil olur mu ki bu maç?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yok arkadaş son 350 mb'a geldiğinde indirmiş gibi görüp %99da kalıyor.Silmeden öncede aynı hata vardı

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Başka pcye indir oradan alırsın.
Şuan onu yapabileceğim ikinci bir pc yok.Neyse birkaç güne eve dönücem orda hallederim artık

Yukarı Alt