Ve sonunda onlara uydum duo top lane yapacaz oyuna giriyorum şimdi bakalım ne olacak.Asqkolik: ilk ben yazdım
kursad002: mid abi mid
BoMBaDiL: BIRAKMICAM
BoMBaDiL: BIRAKMICAIM,ÜGH
BoMBaDiL: HKHJ
kursad002: senin ben *******
Myth Odin(Zavallı ben): Eyvah
Asqkolik: ulan
BoMBaDiL: ben senin *****
Asqkolik: sen beni torllüyosan
kursad002: sizin gibiler yüzüne s***yonz oyuna
Asqkolik: bende baskasını trollerim
kursad002: çıkamıyorz lig
BoMBaDiL: ***** GİT
kursad002: sabahtan beri bozgun ***
BoMBaDiL: TROLLE
BoMBaDiL: ***
MoonAxe: si**r git am k
Asqkolik: BOMBA BENİ TROLLE BENED BAŞKASINI TORELLERİM
kursad002: yeter ne malsınız lan
BoMBaDiL: SİKT*R GİT
BoMBaDiL: TROLLE
Asqkolik: ulan trollemeye n ** olsun
BoMBaDiL: BANANE **** KOYİM
BoMBaDiL: NE B*K YAPARSAN YAP
Asqkolik: ulan top diom
Asqkolik: be nalcam dion
2 gündür ben de giremiyorum.Dün mobil uygulaması da çalışmıyordu.Mopneet demiş ki:TR çok kötü ya, öyle böyle değil.
Twitch'e giremiyorum, sorun bende mi?
Beraber girek bundan sonra .-.Heartless demiş ki:izledim birazını 1.dk'da sur verseniz iyimiş
Kanka oyuna gel artık seni bekliyorum aylardır.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 gündür ben de giremiyorum.Dün mobil uygulaması da çalışmıyordu.Mopneet demiş ki:TR çok kötü ya, öyle böyle değil.
Format lazım bilgisayara ve o kadar üşendim kiLemonade demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kanka oyuna gel artık seni bekliyorum aylardır.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Öyle görünüyorki yakında bende gelmek zorunda kalacam..Crusade demiş ki:euw geçtim arkadaşlar eklerseniz sevinirim
- Resim Silinmiş.
Server bahaneCrusade demiş ki:euw geçtim arkadaşlar eklerseniz sevinirim
- Resim Silinmiş.
aynen kanki TR bi noobtan kurtulduAdvance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Server bahaneCrusade demiş ki:euw geçtim arkadaşlar eklerseniz sevinirim
- Resim Silinmiş.
1 seneden fazla oluyor oynayalı daha urgot görmedimLemonade demiş ki:Beyler ranked atmayın biz normal oyun oynuyoruz adamlarla dalga geçip eğleniyoruz bosverin rankedı.
- Resim Silinmiş.