Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
nasus stunlama görevini üstlenmiş
Peki ahmet ne görevini üstlenmiş o değerli yorumunla yorum yapar mısın canımcığım.
değerli yorumumla yorum yapayım canım, draven da e atıp milleti slowladi heralde :D

sarkolata demiş ki:
Lemonade demiş ki:
sarkolata demiş ki:
nasus stunlama görevini üstlenmiş
Peki ahmet ne görevini üstlenmiş o değerli yorumunla yorum yapar mısın canımcığım.
değerli yorumumla yorum yapayım canım, draven da e atıp milleti slowladi heralde :D
Yok la e atsa asisti olur :mrgreen:

Ben w açıp adamları peşimden koşturup takımın kesmesini sağlıyodum

Takımı
Galatasaray
TR Gold 1 elo

şu 10 maçı başkasına oynatan adam o kadar çok ki lanet serverda, oynayanların yarısı hakettiği ligde değil - iyi oynadığım için almadim şu skorlari karşimdakiler çok kötü olduğu için aldım -

Takımı
Seçiniz...
sarkolata demiş ki:
TR Gold 1 elo

şu 10 maçı başkasına oynatan adam o kadar çok ki lanet serverda, oynayanların yarısı hakettiği ligde değil - iyi oynadığım için almadim şu skorlari karşimdakiler çok kötü olduğu için aldım -
burak elohell düşmüş knk last pick oluyormuş hep xdd sensizlik bitirmiş adami çabuk gel euw

Rakip takımın mavisine ks atmaya gittiğimizde ilk aldığımız katliam ile rakibin jung direk oyundan çıktı. Daha sonrasında bot mid ve topun birlikte "istemeden" feedlemesiyle daha dk 15 'ken botun inhiyi aldık. 18de de zaten maçı bitirdik. Oynarken rakibe gülmekten çok karnım ağırdı bir yandan da acıdım heriflere, sonuçta burası tr ve onların yerinde olabiliriz herhangi birimiz daral:

DN: Katanın itemler op :mrgreen:

Lemonade demiş ki:
Ligin güzelmiş kardeş
Çok op bir ligdeyim. Winde 17 puan gelirken, Lostta 20+ puan düşüyor. O yüzden hedefim bronz 5, varsa daha aşağı ligler :D

Yukarı Alt