Tauriel

Öğretiyorum
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Sonuç bu aslında daha tank kasabilirdim ama spell wamp olmayınca daha kötü oluyor durum.

Not:Karşıda ap yoktu sayılır akali supp gitti heiden wardı bu yüzden ap def kasmadım.
Acaba hatam bumuydu.
Lifesteal demek istedin herhalde.
Botrk zaten %15 lifesteal veriyor, sen üstüne Bloodthirster almışsın ki o da %16 veriyor tamamlanmış haliyle, bir de Hydra almaya niyet etmişsin ki bir %12 de o veriyor. Toplam %43 lifesteal'ın olacakmış Hydra'yı tamamlasaymışsın. Lifesteal olmadan durum kötü oluyordur, illa ki ama %43'e de gerek yok sanki. :P
Botrk yeterli. :wink1:
:) Peki bir maç daha deniyeceğim Sadece Botrk kasacağım

Takımı
Besiktas
serideyken şampiyon seçiminden çıkmayın lose sayıyormuş gerçi it köpek beyin yoksunları varsa çıkın boşuna zaman kaybetmezsiniz

Oyunda bana has acayip bir delay var. Speedtest'te falan 0 ping görünüyor yani her yerde normal oyunda sıkıntı oluyor. Desteğe mesaj yazdım bakalım.. Başka var mı sorun yaşayan?

Takımı
Besiktas
yok kanka riot sana iyice kafayı taktı deli etmeden bırakmıcak peşini

Tauriel

Öğretiyorum
Merhaba
Ya bugün vladimir aldım.Q ile lanede etkili sayılır ama latede ne yapmam gerektiğin bilmiyorum.İtem önerisi olan varmı.Yada bir taktik.

Takımı
Galatasaray
Tauriel demiş ki:
Merhaba
Ya bugün vladimir aldım.Q ile lanede etkili sayılır ama latede ne yapmam gerektiğin bilmiyorum.İtem önerisi olan varmı.Yada bir taktik.
Gerek itemlarına gerek kendine gelen nerfler dolayısıyla vladimir bayağı kötü bir durumda şuan... İlle oynayacağım diyorsan vlad oyun sonu güçlenen tank/mage yapısında bir şampiyondur savaşta yapman gereken olabildiğince fazla kişiye ulti tutturup 4stackli e atmak. Vlada genelde hayalet / sıçra alınır savaşta hayaleti basıp olabildiğince e atarsın falan bir de w basıp vıjjjjt diye kayarsın :D

Tauriel

Öğretiyorum
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Tauriel demiş ki:
Merhaba
Gerek itemlarına gerek kendine gelen nerfler dolayısıyla vladimir bayağı kötü bir durumda şuan... İlle oynayacağım diyorsan vlad oyun sonu güçlenen tank/mage yapısında bir şampiyondur savaşta yapman gereken olabildiğince fazla kişiye ulti tutturup 4stackli e atmak. Vlada genelde hayalet / sıçra alınır savaşta hayaleti basıp olabildiğince e atarsın falan bir de w basıp vıjjjjt diye kayarsın :D
:D eyw sağaol tank olarak solo mu gidiyim yoksa mid fark edermi.

Takımı
Galatasaray
genelde topta oynanır ama mid de gider bu arada tank kasmıyorsun kendi tanky oluyor pasifiyle yani sen tank olarak bir rylai bir zhonya alirsin belki ruh gomlegi

Feyste bi sayfada gördüğüm yorum.

"maç boyu ulti atmayan karthusa niye ulti atmıyorsun diye sorduğumuzda 'bizde R yok gardaş' dedi. ss alaydım keşke"

:D

Takımı
Galatasaray
seni masanın altına sokucam evlat
- Resim Silinmiş.
türkçe gragas seslendirmesi <33333

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt