Asıl zor olan bronz 1 di şuan insanlar biraz daha insan ve konuşmasını öğrenmişler. Gelişmiş organizmalar ancak hala zeka eksikleri var. (Draven Q açmadan karşı adc'ye saldırıyor.)peihai demiş ki:Elo hell görmemişsin.jungle kata jungle akali 2 kere b1 serisine çıktım ilk 2 seri maçındada aptallar gelir mi yav nasıl bir lig burası?
Suçlama adamları onlar sadece yeni assassin jungle olayını yanlış anlamışlarpeihai demiş ki:Elo hell görmemişsin.jungle kata jungle akali 2 kere b1 serisine çıktım ilk 2 seri maçındada aptallar gelir mi yav nasıl bir lig burası?
çünkü noob bir limon olmak bunu gerektirirLemonade demiş ki:geçen yine feedliyorum..
kim yasuo kolay dedi lan geçenlerde, oyuna ilk basladığımda ki hero denerken hissettiklerimi tekrar yaşadım resmen kepaze oldum :(
Replaylerini mi izliyorsun?Cool Angel demiş ki:Bence zed'in karşısına fizz alması hataydı. Go gambit go. Birde fnatic'in kassadini banlaması güldürdü istemsizce.
Edit:Genja'nın ultiyle fizz i avladığı an harikaydı.
Gambit-Fnatic maçından sonra bronz elo gibi geliyor maçlar.Mopneet demiş ki:KST'yi ne kadar izlemek istesemde LCS'ten sonra bizim Türklerin sunumu çok çirkin geliyor.
Hayır dün gece izlemiştim mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi genja nın olayı.Advance demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Replaylerini mi izliyorsun?Cool Angel demiş ki:Bence zed'in karşısına fizz alması hataydı. Go gambit go. Birde fnatic'in kassadini banlaması güldürdü istemsizce.
Edit:Genja'nın ultiyle fizz i avladığı an harikaydı.