Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
geçen yine feedliyorum..

kim yasuo kolay dedi lan geçenlerde, oyuna ilk basladığımda ki hero denerken hissettiklerimi tekrar yaşadım resmen kepaze oldum :(
çünkü noob bir limon olmak bunu gerektirir
hi im not limon :cry:

Takımı
Galatasaray

Tauriel

Öğretiyorum
Yoooook abi yok Lol'u bırakmıcan
Nasıl bir oyunu indirmesi 1 saat sürerde güncellemesi 2.5 saat sürer Gunz2 gibi bir oyunsa.
Lol 3>

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas

Daha minyonlar harekete geçmeden Akali oyundan çıktı mid geçmek zorunda kaldım jungle oynayacağım maçta. Ortaya böyle bir skor çıktı Jax ile. Oyun 4v5 başladı 4v5 bitti 20. dkda sur geldi dk 18ken 2 tane inhi aldık ve oyundaki ilk pentamı tuhaf bir şekilde mid Jax oynayıp aldım :D

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Resmi penta olmamış heralde :D
Resmileyemedik arada 30 sn kadar oynadı Thresh'i yakalayıp aldım da penta demedi olsun benim için penta :D
jax mid ken karsında kim vardı?

bu arada jax main olan biri olarak bro buildinde ufak bir hata var. İlk mahvolmus kralın kılıcı çık sonra üçlü cık bak nasıl oluyorsun bir de hydra cıkma hiçbir zaman malmortius cıkabilirsin onun yerine.
Benim jax buildim her zaman sudur bana göre en iyisi hatta mahvolmus üçlü randuin malmortius son item olarak da g.a veya karabalta sana kalmıs ben g.a alıyorm onun pasifi bitince karabalta alıyorm sonra satıp tekrar g.a :D

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Resmi penta olmamış heralde :D
Resmileyemedik arada 30 sn kadar oynadı Thresh'i yakalayıp aldım da penta demedi olsun benim için penta :D
jax mid ken karsında kim vardı?

bu arada jax main olan biri olarak bro buildinde ufak bir hata var. İlk mahvolmus kralın kılıcı çık sonra üçlü cık bak nasıl oluyorsun bir de hydra cıkma hiçbir zaman malmortius cıkabilirsin onun yerine.
Benim jax buildim her zaman sudur bana göre en iyisi hatta mahvolmus üçlü randuin malmortius son item olarak da g.a veya karabalta sana kalmıs ben g.a alıyorm onun pasifi bitince karabalta alıyorm sonra satıp tekrar g.a :D
Yasuo vardı ama Olaf da jungle'dı paso 2v1 gittim Yasuo öldükçe Riven toptan indi de karşı takım rezil oynadı kendimi mükemmel bir lol oyuncusu olarak görememekteyim :D e skilli olmasa bu kadar güzel skor alamazdım sanırım. Haci ben de kendime böyle bir build oturtturdum bi Nasus ile jungle oynuyorum bi Jax ile. Nasus'a direk tank çıkıyorum q kasıp ama Jax'te görüldüğü üzre gidiyordum. Denerim senin dediğin buildi bir sonraki oyunda. Ama bu build de tutuyor :D
Lemonade demiş ki:
Builde baktımda bro akali minyonlar harekete geçmeden çıktıysa, avcı palasını satabilirdin lanede hiçbir işe yaramıyor.
Qnq jungle yok ya kill alıp gidip mavi alıp lane'e geliyordum. Tank minyonlarda smite kullandım paso zaten :D

Pentamı caldılar öyle güzel quadra cektim ama gel gelelım yasuo geldi pentamı caldı. :(
Yaşatmıcam seni yasuo. !

Yukarı Alt