Bu mesaj WhatAPity rumuzlu uyeden alinti yapildi
WhatAPity demiş ki:
Arkadaşlar şu dereceli maçlarda düşmekten bıktım, mutlaka takımda bir özürlü insan mevcut oluyor,
Örneğin,
-Sırf kill için ultisini atmak isteyip %50 den az can ile bot'a gelen ve jungle'a kesilen onlarca mid oyuncusu,
-Gang'ı çalılar yerine düz yoldan yapan beyinsiz Jungle'lar gibi,
-Sırf bir şampiyon rakibin counter'ı diye takım savaşlarında işe yaramayacak şampiyon alanlar, üstelik o şampiyonu bile oynamasını bilmeyenler,
-Yukarıda saydığım maddeleri kendilerine göre haklı bulup, bizim yanıldığımızı düşünen ve bizim gibi haklı davrananlara küfreden beyinsiz çocuklar varken bu dereceli maçlarda nasıl yükselebiliriz?
Bana kalsa baştan karakter oluşturup dereceli için yine kasacağım ama yine fark eden bir şey olmayacak yine sırlama maçları oynayacağım ve yine aynı adamlar denk gelecek ve sonuç yine hüsran, kısacası bu konuda tavsiyesi olanlar lütfen söyleyebilir mi.
Tr için tavsiye verilmez genç kızlığım gibi korumaya çalıştığım elo 2 günde inanılmaz şekilde bozuldu
0 lp'deyken 6 lose aldım ve 6 sında jungle-adc-sup oyunu zehir ettiler geneli bot pre oldu.Sadece istediği lane'de oynamak için dereceli maçlara giren insanlar dolu senin fp'de solo,jungle,mid,adc,sup alman önemli değil nah sana bırakırım diyen ve almana rağmen olduğun laneye gelen adam var ve bunu yapan geçen sezon unranked bu sezon gold 3.
Tr sunucusundasın ve türk insanı dolu dakika 4-5 flame başlıyor ama kendi alanında 5.dkda 3 kere ölmüş ama kesinlikle kendi hatalı değil bizim jungle hatalı tüm takım hatalı kendi doğru.
Ayrıca o güzel ve yüksek beyinli insanların yaptığı rün sayfaları var oyun başında 17 armorla bota 20 dirençle mide başlıyorlar ve bunun ikisinin birleşimi olan jungle var ad olmasına rağmen rün sayfasında 30 yetenek gücü mevcut şaşırtıcı
tabi bunun sonucu ilk kan oluyor.
Ve inanılmaz bir küfür potansiyeli durmak bilmeyen ellerin klavyeye sert vuruşlar sonrası ortaya çıkan o nadide küfürler bir süre sonra kendinide o sinirin içinde bulup duramıyorsun ama ne kadar sinir sahibi olsanda o oyun kaybedilecek çünki takımında öyle insanlar dolu.
En iyisi neymi kendine premade bulmak ama gerçekten samimi olduğun 4 mal ile uğraşacağına 3 mal ile uğraşırsın ondan sonrası bunun bir oyun olduğunu kabullenmek bunu bu zamana kadar ne kadar kabullendiğimi sansamda kendimi o sinirli halde görünce öyle olmadığını anladım.
Sonuç olarak sakin olmak şart kaybedince oyunda kaybediyorsun ama sana sinir olarak dönmesi kötü sonuçlar veriyor normal oyun atmak en iyisi gibi istediğin gibi trolleyip sevdiğin karakterde farklı şeyler deneyebilirsin