Gireceğiniz zaman soyleyin de snipelayalim bi sizi serverda takim yok zaten duseriz karsi karsiyaCrusade demiş ki:yine aqıyosh
kanki takımda bir bronze2 ve silverler var ondan düşük elo takım geliyo bot lanede karşi adcde ad ve armor- supta sadece ap ve magic penetration olunca oyunlar böyle bitiyorsarkolata demiş ki:Gireceğiniz zaman soyleyin de snipelayalim bi sizi serverda takim yok zaten duseriz karsi karsiyaCrusade demiş ki:yine aqıyosh
darius pnp paso tek atıp dursun gari xDHugoReyes demiş ki:Yeni başladım bana kolay kullanılan hero tavsiye (Master Yi hariç)
Draven başlamak için zor bir hero. Garen ile başlamıştım ben oyuna. Bu arada @sarkolata <3 Her neyse garenden sonra ashe ezreal falan diye gittim. Bedavalarda olan karakterlerin hepsini dene. İllaki içine sinen bir iki karakter çıkar. Öyle öyle alışırsın zaten ^^HugoReyes demiş ki:Draven nasıl
Zor.HugoReyes demiş ki:Draven nasıl
AhahahahahaMirage demiş ki:Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Draven başlamak için zor bir hero. Garen ile başlamıştım ben oyuna. Bu arada @sarkolata <3 Her neyse garenden sonra ashe ezreal falan diye gittim. Bedavalarda olan karakterlerin hepsini dene. İllaki içine sinen bir iki karakter çıkar. Öyle öyle alışırsın zaten ^^HugoReyes demiş ki:Draven nasıl
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Zor?Mopneet demiş ki:LeBlanc kadar zor bir şampiyon var mı diye düşünüyorum arada.
ilk olarak tebrikler broLemonade demiş ki:bir türlü tfye giremeyen çekingen yasuo