Gece saat 3 lan 3 sizin ne işiniz var lan şerefsiz herifler bu oyunda lanet olsun böyle insanlara 10 levelde attığım normal oyunlardan hiç bir farkı yoktu hiç bir farkı allah belanızı versin sizin ve sizin gibilerin
bu olay doğru leona oynarken yanımdaki adcye hızlı kesip onlardan önce 2 olalım diyorum 2 olunca da e q ile giriyorum ignite da veriyorum genelde first bloodCrusade demiş ki:Aslına bakarsanız yanınıza agresif bi supportla girerseniz işiniz cok kolaylaşıyor karşi adc ve support pure ad yada pure ap rün oluyor ta ta ta koyuyon kafasına sonra öldün çıq fln diyon .ss
Sarkoyla girince fps düşüp 800 ping giriyor sonra rakip adc doublekill xdMaddy demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
bu olay doğru leona oynarken yanımdaki adcye hızlı kesip onlardan önce 2 olalım diyorum 2 olunca da e q ile giriyorum ignite da veriyorum genelde first bloodCrusade demiş ki:Aslına bakarsanız yanınıza agresif bi supportla girerseniz işiniz cok kolaylaşıyor karşi adc ve support pure ad yada pure ap rün oluyor ta ta ta koyuyon kafasına sonra öldün çıq fln diyon .ss
KANKA AYNI ŞEYİ BANA DA YAPIYO ART ARDA 10 OYUN FALAN YAPTI BİR DAHA YEMİNLİYİMsarkolata demiş ki:Sarkoyla girince fps düşüp 800 ping giriyor sonra rakip adc doublekill xdMaddy demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi