Evet beyler, sonunda oyundaki amacımı ve görevimi buldum. Supportluk kadar daha iyi yapabildiğim bir şey yok artık bunu anladım. Özellikle pre girdiğimde yanımda iyi anlaştığım kişilerle oyunu taşıyoruz resmen :D Sıra geldi tüm support karakterleri almaya :headbang:

Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
Evet beyler, sonunda oyundaki amacımı ve görevimi buldum. Supportluk kadar daha iyi yapabildiğim bir şey yok artık bunu anladım. Özellikle pre girdiğimde yanımda iyi anlaştığım kişilerle oyunu taşıyoruz resmen :D Sıra geldi tüm support karakterleri almaya :headbang:
Aramıza hoşgeldin :P

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Bu mesaj Ben de rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de demiş ki:
Aramıza hoşgeldin :P
Hoş bulduk, son oyunlarım :D

abi 2. defa plat serisindeyim yok çıkamıyorum ben. 2 maç kaldı 2 sinide alırsam cıkacam ama yok atarsam cıkamayacam bunu biliyorum. Varmı burda bir babayiğit 2 maç alıp cıkacak. Çok makbule geçerdi oyunu bırakacam plat olunca lütfen beyler.

Takımı
Galatasaray
Ferit 'wristcutter' karakaya eloboost dolayısıyla 2014 sezonundan men edildi XDXDXDXDXDXD

Utanmadan kendi mi yazmis bi de :D

bu arada skin fan art mi yoksa yolda mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Takımı
Galatasaray
Last 2 wins to plat:
Last win to plat:
- Resim Silinmiş.
Plat.
Yeni ligin hayırlı olsun :beer:

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Last 2 wins to plat:
Last win to plat:
- Resim Silinmiş.
Plat.
Yeni ligin hayırlı olsun :beer:
işte böyle 10 numara bir adammış sarko ne diyim valla helal olsun. 2 maçı da izledim ve gerçekten öğrenecek baya şeyim var benim ondan.Teşekkür ediyorum :beer: :buddha:

Ps:Bu arada şimdi gördüm ilk maçta gareni sen mi blockladın bro ahaaha yoksa benim meşhur listeden birimiydi :mrgreen: :mrgreen:

Yukarı Alt