:dd grdsm a.sLemonade demiş ki:Valla ben ve bi kac arkadas noopuz da yigit gardasimda zevk almiyordu
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Challenger arkadasimiz yok duo giren 1ouR larla oynuyoruz napaqAdvance demiş ki:Siz noobsunuz ondan zevk alamıyorsunuz
Thresh bende blocklu sen de blocklasan iyiydi bence.feedledi diye reportlamıstım.sarkolata demiş ki:Seneye sınavım var vs falan ama şu oyunu bir kere bile bırakma düşüncem olmadı, sıkılıp istediğimde oynarım diyordum, ya ciddi ciddi bırakıcam artık çünkü zevk almıyorum %90, ya da sadece lcs falan izleyip takılıcam öyle
Hani jungle item'ı? Hani flash? Hani Randuin's Omen? :'(Cool Angel demiş ki:Moron görmek isteyen spoilere baksın. Renekton ruh gömleği kasmış dakika 15 0 6 0 oynuyor "abi neden bu kadar çok vuruyor anlamadım ya" diyor söylemesek o item ile oynuyacaktı tüm oyun rakipte ap yokken ruh gömleği kasan renekton mobafire op.
- Resim Silinmiş.
Jungle itemini bir süre satıyorum her ormancıda. Flash olayına gelince ben malphitede böle rahat ettiğimi düşünüyorum daha cok ormanda kalıp daha cok gank atabiliyorum ve gank gelince takım arkadaşlarımada mana basabiliyorum randuine gelince haklısın eksikti onu kasıyordum geç kaldım sanırım.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hani jungle item'ı? Hani flash? Hani Randuin's Omen? :'(Cool Angel demiş ki:Moron görmek isteyen spoilere baksın. Renekton ruh gömleği kasmış dakika 15 0 6 0 oynuyor "abi neden bu kadar çok vuruyor anlamadım ya" diyor söylemesek o item ile oynuyacaktı tüm oyun rakipte ap yokken ruh gömleği kasan renekton mobafire op.
- Resim Silinmiş.
Ben öyle bir şey demedim, keyfin bilir. Kendi bildiğin ama yanlış olan yoldan gitmeye devam et. Kaybetmenizin tek nedeni olmasan da nedenlerinden biri olmaya da devam et.Cool Angel demiş ki:Öyle yorumlar geliyor ki kaybetmemizdeki tek sebep benmişim.
Welcome to TürkiyeCrusade demiş ki:Böyle nasus ve malp premadelere can kurban keşke hep böyleler gelse xd nocta ultiyi basıp tekrar ultiye basmıyor hero alıp denemek içn yaratılmış galiba bu ranked