SonSAHNE

Bilgiliyim
eskiden buralar hep dutluktu da böyle iyi olmuş elenmiş sanki gereksizler. forum adabını da unutmuşum küfürlerim gırtlağımda kaldı :(

2007 girişli bir arkadaşım daha :) Naber devrem .D

SonSAHNE

Bilgiliyim
egoist seni hatırlıyorum galiba ama 6 senedir siteye girmiyordum hafızam biraz sisli :D

SonSAHNE

Bilgiliyim
hoş bulduk arkadaşlar, sizle alakası yok ama forum adabını hiç özlememişim, bir dolu engel var. en başında küfür serbest değil ya, kendimi deli gömleğine sokulmuş gibi hissediyorum :D

Takımı
Seçiniz...
Belki benim cahilliğimdendir, geçen sezon roccat takımının adını hiç duymamıştım varmıydı böle bir takım ?

Takımı
Galatasaray
oyun ilk çıktığı zamanlarda, 4 5 sene önce falan girip oynamıştım becerememiştim de bu oyunu euneymiş o zamanlar server. Hesabımı buldum match history bakayım dedim ama ismim bile silinmiş :D

Tavsiyeleriniz neler?

Oyunda ilk 4-5 kili ben aldım, tabi malumunuz TF lerde herkes bana girdi :mrgreen:

Çok heyecanlı bir maçtı, bir tarafımdan ter aktı bazı dakikalarda...

Ayrıca o syndra nasıl bir middir öyle, mutlaka alıp denemem lazım summer4:

Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Egoist demiş ki:

Tavsiyeleriniz neler?

Oyunda ilk 4-5 kili ben aldım, tabi malumunuz TF lerde herkes bana girdi :mrgreen:

Çok heyecanlı bir maçtı, bir tarafımdan ter aktı bazı dakikalarda...

Ayrıca o syndra nasıl bir middir öyle, mutlaka alıp denemem lazım summer4:
jung itemin yanlıs lizard gibi birşey vardı onu cıkcaksın 30 ad veren donmuş balyoz yerine son fısıltı cık bir de karabalta cık.

Khazixe zırh delme ağırlıklı build yapmak daha mantıklı hacım ben jungle khazix oynarken kertenkele cd bot hydra karabalta son fısıltı itemlerini tercih ediyorum sırası böyle değil oyunun gidişatına göre bir de karşıya göre ve yine oyunun gidişatına göre bir defans itemi

Yukarı Alt