Fiddle 10mrMaddy demiş ki:1 fidd 2 liss
edit: fiddin pasifi büyü direnci kırıyodu sanırım, bi hero daha vardı sanki öyle ama hatırlayamadım, liss ise freljorddakileri öldürüp bedenlerine giriyor bedenler yaşlandıkça bir başka bedene geçiyor.
Eskiden kassadindi sanırım ya da eşitlerdi ama sanırım şuan malzahar chogathın w da baya veriyodu ama bir bak lolwikiCool Angel demiş ki:Teşekkürler bir de en çok susturan malzahar dimi ?
Sağ ol siteyi verdiğin iyi oldu baktım malzaharmış.sarkolata demiş ki:Eskiden kassadindi sanırım ya da eşitlerdi ama sanırım şuan malzahar chogathın w da baya veriyodu ama bir bak lolwikiCool Angel demiş ki:Teşekkürler bir de en çok susturan malzahar dimi ?
sarkolata demiş ki:Fiddle 10mrMaddy demiş ki:1 fidd 2 liss
edit: fiddin pasifi büyü direnci kırıyodu sanırım, bi hero daha vardı sanki öyle ama hatırlayamadım, liss ise freljorddakileri öldürüp bedenlerine giriyor bedenler yaşlandıkça bir başka bedene geçiyor.
Mumu 15mr azaltiyor olmasi lazim
#silverahmet
Rakibin full adc ise rammusta işe yarar yanlış hatırlamıyorsam rammusun zırhı ne kadar artarsa ona %30 oranla ad'si artıyordu.Egoist demiş ki:3 Çivili bir işe yarıyor mu? :S
lanede ezildim xdMaddy demiş ki:38 daqqalıq oyunda botunu neden tamamlamadın yetenek kardeş xD
Always tabiqideeeeeeCrusade demiş ki:@sarkoLata
aqpLi misin