tebriqs qenqs xDLunarSmile demiş ki:6000 xd
Başlık açıldığından beri bu anı bekliyordum 6000 uğurlu sayımda.Maddy demiş ki:Bu mesaj LunarSmile rumuzlu uyeden alinti yapildi
tebriqs qenqs xDLunarSmile demiş ki:6000 xd
dfswaefsfsdfasfCool Angel demiş ki:ben afk
Kendi lane'ınde rahatsan mide yardıma gitmen daha iyi olurdu.İkinci kuleyide alıp rakip adc'ye rahat farm yapma olanağı sağlıyosunCool Angel demiş ki:Ulan allah belasını versin bu oyunun sen koridorda kazan adamın inbitör kulesıne dayan diğer koridorlar kaybetsin, var ya gank bile almadan kazandık koridoru botta adamların ormancı bizden ayrılmadı yinede taşıdık botu 2vs3 inbitör kulesine kadar bizim gerizekalı mid ve junglede midde 2vs 1 oynadı kazanamadı allah belasını versin bu oyunun ya
Ben supporttum rakip takımdaki adc de afedersin maldı oyun sonu bile farmı cok kötüydü troll gibilerdi ama gelen giden eksik olmadıgından botta kalmak zorunda kaldık bizim mid yasuo yu bir kastırdı ondan sonra durdurana aşk olsun.Zippy demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kendi lane'ınde rahatsan mide yardıma gitmen daha iyi olurdu.İkinci kuleyide alıp rakip adc'ye rahat farm yapma olanağı sağlıyosunCool Angel demiş ki:Ulan allah belasını versin bu oyunun sen koridorda kazan adamın inbitör kulesıne dayan diğer koridorlar kaybetsin, var ya gank bile almadan kazandık koridoru botta adamların ormancı bizden ayrılmadı yinede taşıdık botu 2vs3 inbitör kulesine kadar bizim gerizekalı mid ve junglede midde 2vs 1 oynadı kazanamadı allah belasını versin bu oyunun ya
LunarSmile demiş ki:gelince küfür ettiğin trollüğü kendin yapmışsın
Önyargı kötü birşey. Ben hiç girmedim o hesaba xd.LunarSmile demiş ki:gelince küfür ettiğin trollüğü kendin yapmışsın
Şanslı (yetenek) kardeş lee (viktor) oynuyosun takımın carryliyo anbilıyıvıbılWarmoon demiş ki:Unranked bir hesabı bronz 5 e düşürmeyi denedik ve sonuç...
Hiç sorma arkadaşlar ne yaptıysa yenilemediler başka biri bile girdi hesaba o bile win aldı bu hesapta lose alınmıyo dedi.sarkolata demiş ki:Şanslı (yetenek) kardeş lee (viktor) oynuyosun takımın carryliyo anbilıyıvıbılWarmoon demiş ki:Unranked bir hesabı bronz 5 e düşürmeyi denedik ve sonuç...
epic olmuş ben de uğraşarak 10 da 4 yapmıştım bu sezon :)Warmoon demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hiç sorma arkadaşlar ne yaptıysa yenilemediler başka biri bile girdi hesaba o bile win aldı bu hesapta lose alınmıyo dedi.sarkolata demiş ki:Şanslı (yetenek) kardeş lee (viktor) oynuyosun takımın carryliyo anbilıyıvıbılWarmoon demiş ki:Unranked bir hesabı bronz 5 e düşürmeyi denedik ve sonuç...
edit : Syndra nın ilk 2 itemı Attack Speed bot + statik.