Takımı
Seçiniz...
Ulan allah belasını versin bu oyunun sen koridorda kazan adamın inbitör kulesıne dayan diğer koridorlar kaybetsin, var ya gank bile almadan kazandık koridoru botta adamların ormancı bizden ayrılmadı yinede taşıdık botu 2vs3 inbitör kulesine kadar bizim gerizekalı mid ve junglede midde 2vs 1 oynadı kazanamadı allah belasını versin bu oyunun ya

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Ulan allah belasını versin bu oyunun sen koridorda kazan adamın inbitör kulesıne dayan diğer koridorlar kaybetsin, var ya gank bile almadan kazandık koridoru botta adamların ormancı bizden ayrılmadı yinede taşıdık botu 2vs3 inbitör kulesine kadar bizim gerizekalı mid ve junglede midde 2vs 1 oynadı kazanamadı allah belasını versin bu oyunun ya
Kendi lane'ınde rahatsan mide yardıma gitmen daha iyi olurdu.İkinci kuleyide alıp rakip adc'ye rahat farm yapma olanağı sağlıyosun

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Kendi lane'ınde rahatsan mide yardıma gitmen daha iyi olurdu.İkinci kuleyide alıp rakip adc'ye rahat farm yapma olanağı sağlıyosun
Ben supporttum rakip takımdaki adc de afedersin maldı oyun sonu bile farmı cok kötüydü troll gibilerdi ama gelen giden eksik olmadıgından botta kalmak zorunda kaldık bizim mid yasuo yu bir kastırdı ondan sonra durdurana aşk olsun.

Takımı
Besiktas
oyun başından beri adamların 1 afksı vardı bizim takımızdaki özürlü insanlar bunu kavrayamadı ve bd ile yenildik allah ananızı öldürsün inşallah

Bu mesaj LunarSmile rumuzlu uyeden alinti yapildi
LunarSmile demiş ki:
gelince küfür ettiğin trollüğü kendin yapmışsın
Önyargı kötü birşey. Ben hiç girmedim o hesaba xd.
Bizimkiler yapmış. ggwp.

Takımı
Galatasaray
Warmoon demiş ki:
Unranked bir hesabı bronz 5 e düşürmeyi denedik ve sonuç...
Şanslı (yetenek) kardeş lee (viktor) oynuyosun takımın carryliyo anbilıyıvıbıl

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Warmoon demiş ki:
Hiç sorma arkadaşlar ne yaptıysa yenilemediler başka biri bile girdi hesaba o bile win aldı bu hesapta lose alınmıyo dedi.
edit : Syndra nın ilk 2 itemı Attack Speed bot + statik.

Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Warmoon demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Warmoon demiş ki:
Hiç sorma arkadaşlar ne yaptıysa yenilemediler başka biri bile girdi hesaba o bile win aldı bu hesapta lose alınmıyo dedi.
edit : Syndra nın ilk 2 itemı Attack Speed bot + statik.
epic olmuş ben de uğraşarak 10 da 4 yapmıştım bu sezon :) summer4:

Yukarı Alt