Takımı
Seçiniz...
Bende izliyorum şuan onu hangisisin ? xd
Edit: Lowda izlediğim için seni bulmam zor oldu xdddd

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Phaldor demiş ki:
takımının mmrsına bağlı lig atma olayı
Mmr -sına nasıl oldu lan o xDd low seni
nasıl la anlamadm heeee liandry espirisiymis a fkawphjdasa
Mmr ' ına demen lazımdı sanırım onu demek istediğini anladım.

seskes

ASDGASDGAS MEMERESINA BIZ HERSEYI MEMEYLE OKURUZ GARDAS SEN BİLMEZSİN TABİ GÖRMEDİGİNDEN DD

MEME DIYE BILE OKUSAN -SINE EKI GELIR GARDASH -SINA DEGILL XDD

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

seskes

memeresına bağlı iste olum :DD:D bu akiskan dili siz bilmezsiniz grds ememarın a ekini sona koyyom hem kürtler icin hem engliş okuyanlar icin oluyo

Takımı
Seçiniz...
Ulan bu oyun yüzünden ateist oldum lan mide nidale aldım diye adamlar anama bacıma tüm süleme sövdü yok midde nidalemı oynanırmış 4 0 0 gidiyordum midde 2 kule aldım bana söven adamlara gittim yardım ettim ona rağmen afk kaldılar kaç kill saldım aklımda değil sırf kasılsınlar diye adamlar tf de alırlar bizi bizde nidale var onlarda orianna dedi afk kaldılar sinirden çatladım burda ya karşımdaki oriannayı delik deşik ettim adam 20. dk da 0a 5 oynuyordu latede alırlar bizi dediler afk kaldılar ya. Bu oyunda şans önemli ya valla deliricem ekranı kırıcam amk

Takımı
Galatasaray
Memere diye de okusan sına gelmez ya yemin ederim çok kırosun

Memere-sine
Ememar-ına
Imımır-ına
Ememre-sine
Memre-sine
...

Takımı
Seçiniz...
Hayatımın en manyak maçını oynadım adamlar 20 kill öndeydi biz hiç kule alamamıştık midden inbitör kesmeye calışıyordu adamlar baktım annie birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor adama dedim kazanırsak 400 rp alıcam sana kandırdım resmen kandırmasam afk kalacaktı şey zoruyla yendik resmen. Annie burdaysa hakkını helal etsin artık. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: makara: makara: makara: makara: makara: makara:
DN: Master build nasıl olmuş normalde pek oynamam master proları burdaysa bir yorum atsın. :mrgreen:

:D:D:D
Bana iyi göründü build ama ben hiç oynamam.Kore'de oynayan Cowsep miydi neydi bi adam var sadece master oynar youtube ve twitch'den takip et.En iyi master oyuncusudur sanırım

Takımı
Galatasaray
Ebedi çok kötü kanka çok pahalı yi için gereksiz bence last whisper almalısın arkadaşın dedigi koreli yi main de asla ie almaz...

Yukarı Alt