Takımı
Seçiniz...
Normalde çok master yi oynamam bu sıralar çok garanti şampiyon diye aldım çünkü daha seçim ekranında takım birbirine kaymaya başladı belki kasarım da oyunu taşırım dedim bundan sonra böle durumlarda master picklicem direk gerçi annie de iyiydi ama takıma bir unranked bir bronze geldi, dedim karşısı full gold iken bizim takıma nasıl unranked atar yazdım oyuna girince adam bana westte diamondum ondan atmıştır dedi. :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Curse voice kullanmak yasal mıdır? Oyunu kastırır mı ? Faydaları nedir ? Keyi buldum da kullanmak konusunda kararsızım yasal değildir diye düşünüyorum ?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Curse voice kullanmak yasal mıdır? Oyunu kastırır mı ? Faydaları nedir ? Keyi buldum da kullanmak konusunda kararsızım yasal değildir diye düşünüyorum ?
Yasal değil riot bunu belirtti ki saçma bi program +6 7 dk'yı hesaplayamıyorsan oynama daha iyi.He diyceksiniz takım arkadaşlarınla sohbet var ama ciddiyim 12 yasındaki bir çocugun neleri becerebileceğini duymak istemezsin

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zippy demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Yasal değil riot bunu belirtti ki saçma bi program +6 7 dk'yı hesaplayamıyorsan oynama daha iyi.He diyceksiniz takım arkadaşlarınla sohbet var ama ciddiyim 12 yasındaki bir çocugun neleri becerebileceğini duymak istemezsin
İndirdim kurdum kenarda dursun madem. :rolleyes1:

Advance

@Cool Angel
Daha bugün açıklama riot bu tarz programlar hakkında, kısaca Play tuşundan oyun sonu ekranına kadar herhangi bir değişiklik yapan program yasak buna jungle zamanı ve konuşma overlayı dahil.

Advance

Kullanmadıysan anlatamam, client üzerinde bazı yerlerde curse voice'a ait şeyler yerleşiyordu onlar.

Takımı
Galatasaray
Jogo da mı yasak :(((
Bu crs voice mklol falan pk2 edit gibi dusunun.. riotun ozel bir anlama sistemi yoksa bir sey olmaz diye dusunuyorum

Advance

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Jogo da mı yasak :(((
Bu crs voice mklol falan pk2 edit gibi dusunun.. riotun ozel bir anlama sistemi yoksa bir sey olmaz diye dusunuyorum
Loglarda arkaplanda açık olan programlara kadar her şey var :popcorn: summer3:

Logları da kendileri almıyorlar ki zaten.

Forumlarda bile, teknik bir aksaklık olduğunda logları rar'layıp atmalarını istiyorlar.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
NoMoreLove demiş ki:
Logları da kendileri almıyorlar ki zaten.

Forumlarda bile, teknik bir aksaklık olduğunda logları rar'layıp atmalarını istiyorlar.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Aynen.
O aptal client bir şey anlayamaz zaten sıkıntı yok.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Seçiniz...
Hatta yeni bir takım kuracağı hakkında söylentiler var takımda cw den bir eleman vardı diye de bir söylenti daha var ama nickini hatırlamıyorum. xd

Cool Angel demiş ki:
Hatta yeni bir takım kuracağı hakkında söylentiler var takımda cw den bir eleman vardı diye de bir söylenti daha var ama nickini hatırlamıyorum. xd
Edward facebook'da bi yazı paylaştı.Ailesiyle görüşememesi kötü vs. falan yazıyordu farklı takımla alakalı birşey yoktu ama belli olmaz tabi Super Team kulağa hoş geliyor

Yukarı Alt