4.9 yaması sadece kha için çıkmş resmen 5.0 da tamamen silinler heroyu bu saaten sonra hiç bir etkisi kalmadı hayır o kadar nerf yemesi gereken varken niye her yamada kha yiyor anlamış degilim gidip jax nerfleyin master nerfleyin ama kha yeter cidden ultideki %50 kaldırmk nedir q su zaten önceki yamada nerflendi niye daha da nerflıyorsun valla anlayamıyorum :/

çekirgeydi sivrisinek oldu o zaman artık :) yazık oldu bence jax gibi bebe herosu bu kadar güçlüyken kha gibi oyunculuk gerektiren heroya gelmesi.

Takımı
Besiktas
Q cidden vurmuyor artık o yüzden buildimi ve geliştirme sırasını değiştirdim iyide oldu

Takımı
Galatasaray
şu khazix nerfü için ağlamayin lütfen yani 20 patch buffladılar heroyu biraz daha nerfleseler keşke hala tek atiyo

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
şu khazix nerfü için ağlamayin lütfen yani 20 patch buffladılar heroyu biraz daha nerfleseler keşke hala tek atiyo
bu sene oyle bişey olmadı 20 patch buff felan son 5-4 yamada hep nerf var zaten bu sefer tamamem oynayışı degiştirecek birşey geldi ulttisi neredeyse bitti

Bence gayet güzel oldu, adamlar full ad kasıp +%50 damage reduction açınca ölmüyorlardı. Saçma, 6 saniye boyunca ne demek +%50 damage reduction? Hem de assasin için. Gereksizdi bence.

Gereksizdi yerine gereksiz güçlüydü diyeyim.

sa beyler bugün güncelleme yaptım ve oyuna giremiyorum. Launcher dan play diyorum login ekranı gelmiyor çözüm bilen varmı acaba?

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj boomday rumuzlu uyeden alinti yapildi
boomday demiş ki:
sa beyler bugün güncelleme yaptım ve oyuna giremiyorum. Launcher dan play diyorum login ekranı gelmiyor çözüm bilen varmı acaba?
Bende güncelleme bile yapmıyor takıldı kaldı :)
Onar dersen düzelir mi?

Khazix nerfü yerinde oldu.Q'su az vuruyor diyenler için isolated dmg önceki halinden fazla vuruyor mid-late game'de.Yok öyle artık 2-3 lvlda karşı junle'dan fb alma.Şuan W geliştirirseniz %50 slow atıyor ki 8O

Ryan Choi nerfü iyi oldu.Hala güçlü ama en azından havadayken ölmüyosun :D

Yukarı Alt