@OglcnCgdsCool Angel demiş ki:Sonunda beklediğim oldu.
Adam konunun her sayfasına aynı uyarıyı atıyorsarkolata demiş ki:bak güzel türk kardeşim eğer support oynuyorsan istersen urgot support oyna ama o WARD ITEMI ALINACAK O SIGHTSTONE ALINACAK ANLADIN MI YOKSA ANNENİ TEK ÇIRPIDA ÖLDÜRÜRÜM SENİN :)
Yensem de yenilsem de şu sightstone almayan supportlara 1 sayfa küfretmeden çıkmıyorumLemonade demiş ki:Yenilince supportu suçlayan nooblardan da ondan kanka
omg hem flamer hem noobsarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yensem de yenilsem de şu sightstone almayan supportlara 1 sayfa küfretmeden çıkmıyorumLemonade demiş ki:Yenilince supportu suçlayan nooblardan da ondan kanka
Qnq full mid build morgana gidiyorum sup xdsarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok kanka kurtarmaz ama seni sevdiğim için kimseyi öldürmem ama sen yine de sightstone alWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Qnq full mid build morgana gidiyorum sup xdsarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
1 görüş totemi alıyorum kurtarmaz mı
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile