- Takımı
- Seçiniz...
Doğum günün kutlu olsun @Advance
Teşekkür ederimCrusade demiş ki:Doğum günün kutlu olsun @Advance
Beni de taşısana :( Sup olarak jax aldı en son adam yanıma. Farm bırakmadı ormanda kastım baron çaldım afk kaldı yenildik. Say hi to bronze 1Maddy demiş ki:
bu çar tam anlamıyla low elo taşıyıcısı
Bak hata yapıyorsunWax Whine demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beni de taşısana :( Sup olarak jax aldı en son adam yanıma. Farm bırakmadı ormanda kastım baron çaldım afk kaldı yenildik. Say hi to bronze 1Maddy demiş ki:
Sahip çıkalım wax'a adminimiz oluyor bizimWax Whine demiş ki:Taxi yapın bana bronzda çürüdüm çok da iyiyim :((
Sen taxi yap :(Mirage demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bak hata yapıyorsunWax Whine demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen de taxi yapabilirsin :(Nina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sahip çıkalım wax'a adminimiz oluyor bizimWax Whine demiş ki:Taxi yapın bana bronzda çürüdüm çok da iyiyim :((
bronzlarda yatıp kalkıyoNina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
kötü skin ama canım sağolsuın düşünmem yeter asdAdvance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayrıca
edit:Arkadaki Grashof ile konuşmam ciddiye alınmasın bu arada hediye falan istemem kimsede öyle ihtiyacım da yok zaten aman yanlış anlaşılmasın
sarkolata diye bi adam vardı sövdüm ona sen sanıp günahmıdırsarkolata demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
kötü skin ama canım sağolsuın düşünmem yeter asdAdvance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayrıca
edit:Arkadaki Grashof ile konuşmam ciddiye alınmasın bu arada hediye falan istemem kimsede öyle ihtiyacım da yok zaten aman yanlış anlaşılmasın
Günah yoktur, eline sağlık iyi yapmışsınMojito demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata diye bi adam vardı sövdüm ona sen sanıp günahmıdırsarkolata demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayrıca
Oğlum hediye istemem demişsin, her yerde hediye istemişsin bu ne la?Advance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayrıca
Tr kötü yoksa platlık oyuncuyumLemonade demiş ki:Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
bronzlarda yatıp kalkıyoNina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
- adminciiiim
:((( bronza çıktı adım :(((((Phaldor demiş ki:
Oo beni de plat yap sırıtmam bronzda çok sırıtıyorum amaPhaldor demiş ki::( ben seni bostlarun kanki d