Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Çekilişe katılmak istiyorum.
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Çekilişe katılmak istiyorum.
ne çekilişiEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Çekilişe katılmak istiyorum.
1 sonra gelcem ama "dönmez"?sarkolata demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
yok aga dönmeeeeeezNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:aga ben oyunu bırakıyorum, konudaki mesajlarım hatıra olarak kalabilir
dönerrrrrrrrrrrrrrrrr
1 sene sonra gelecemLemonade demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oyundaki hesabında bende hatıra olarak kalabilirsarkolata demiş ki:aga ben oyunu bırakıyorum, konudaki mesajlarım hatıra olarak kalabilir
Demek istedigim bile isteye donerim donersem yani dayanamayip oynamak gibi bir sey olmaz. Bilerek de 1 sene icinde donmem. 1 sene sonra da baska bir mesgale bulursam hic oynamam sevdigimin kanser oyununuMopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
1 sonra gelcem ama "dönmez"?sarkolata demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
yok aga dönmeeeeeezNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:aga ben oyunu bırakıyorum, konudaki mesajlarım hatıra olarak kalabilir
dönerrrrrrrrrrrrrrrrr
1 sene sonra gelecemLemonade demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oyundaki hesabında bende hatıra olarak kalabilirsarkolata demiş ki:aga ben oyunu bırakıyorum, konudaki mesajlarım hatıra olarak kalabilir
Üniversiteye geçelim paşa paşa oynıcaz yine
Ben iki sezondur hiç atmadım xdEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:O değilde sezon 4 ün başından beri 1 kere bile soloq atmadım xd
always get carriedLemonade demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben iki sezondur hiç atmadım xdEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:O değilde sezon 4 ün başından beri 1 kere bile soloq atmadım xd
3 seri attım şimdiye kadar 1 tane bile maç alamadım XDPhaldor demiş ki:bi tanesini gazan gece beni bul
Girdim şimdi ilk maça xdPhaldor demiş ki:OF ALPER 3 MAÇLIK TAKATIM YOK D