Takımı
Galatasaray
ben yapıyom trde skill dodgelamak denen şey bulunmadığı için özellikle plat gibi liglerde q su her levelda 2sn snare (misss) w su tradelerde tam bir ilaç ayrıca çok güzel bait oluyor dalıyorlar kule altına falan harika bir skill, e si slowluyor vision veriyor ultisi az ap ile bile güzel base dmgı var, tam low eloda oynanacak support (yani platinde trde), harika bir kanser, bir de mejai alıyon 20 stack ohh

Tauriel

Öğretiyorum
Arkadaşlar 1.maç ile 3.maçın sonunu izleyemedim facede forumlarda falan herkes naru'yu eleştiriyor olay nedir ne yaptı ? biri açıklaya bilir mi yada ss veya video varsa koyabilir mi ?

Mopneet

Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Arkadaşlar 1.maç ile 3.maçın sonunu izleyemedim facede forumlarda falan herkes naru'yu eleştiriyor olay nedir ne yaptı ? biri açıklaya bilir mi yada ss veya video varsa koyabilir mi ?
Bütün maçları izledim, eleştirilmeye açık hiçbir harekette bulunmadı. Neyden bahsediyorlarmış çok merak ettim.
http://www.twitch.tv/riotgames/b/557983442

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
ben yapıyom trde skill dodgelamak denen şey bulunmadığı için özellikle plat gibi liglerde q su her levelda 2sn snare (misss) w su tradelerde tam bir ilaç ayrıca çok güzel bait oluyor dalıyorlar kule altına falan harika bir skill, e si slowluyor vision veriyor ultisi az ap ile bile güzel base dmgı var, tam low eloda oynanacak support (yani platinde trde), harika bir kanser, bir de mejai alıyon 20 stack ohh
Daha şuana kadar anlattıklarını yapan bir lux gelmedi takımıma. :olucem:

Tauriel

Öğretiyorum
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Bütün maçları izledim, eleştirilmeye açık hiçbir harekette bulunmadı. Neyden bahsediyorlarmış çok merak ettim.
http://www.twitch.tv/riotgames/b/557983442
Facebookda fotolarda yorumlar var ego falan.diye to easy demiş herhalde tam anlamadım yarım yamalak yazıyorlar.

Takımı
Seçiniz...
Bardağı duvara fırlatma hikayemi anlatıyorum toplanın.

Takımlar böle adamların pantheon afk kaldı.
Tristiana ile botu kazandık, Allahın belası kanserli şerefsiz xin serideymiş abi bir insan hiç mi söz dinlemez jungle itemi çıkmamış tf de gidip lee sine focuslanan amele aptal söz dinlemeyen bir insan ya "gold oldunuz diye bir yeriniz kalmasın sizin kadar bende iyi biliyorum" diyor bide.Sinirden delirdim resmen babamla kavga ettik bu maç yüzünden.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tesla Bobini demiş ki:
kanki senin sinirlerin gerilmiş yine atma dereceli
Abi gold 1e cıkmıçtım geçen 7 maç arka arkaya yenildim lanetlimiyim neyim dedim sonra bir daha çıktık Yiğit yardım etti bir maç 1 win 1 lose idim final maçını oynadı Yiğit sonra gold 1de yine 3 maç arka arkaya kaybettim ama cidden takımıma silverlar falan geliyor hep elom fena bozuldu herhalde neyse son maçımı aldım şükür gold 1dede kazanabiliyormuşum demek umarım lanet bozulmuştur üstümdeki ya.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
aga o maçı kazanmanız lazımdı demek ki son fighta kötü girdiniz.
Abi kassadin zhonya almış ama kullanmıyor syndradan dfg yiyor daha basmıyor zhonyayı, annie flash ultı yapıyor bizimkiler iç içe zaten hepsinin yüzde 50 canı gidiyor jinx çekiyorum bir allahın kulu dalmıyor xine diyorum çektiğim gibi jinxe gir sen salakmısın o beni tekle diyor focus sıfır insanları dinlemeyi bilmiyorlar abi bronzların silverların yaptığı bir hata var insanları dinlemiyorlar ve çok bildiklerini sanıyorlar ya.

Takımı
Seçiniz...
Abi ne kadar aşalık insanlar var ya dakika 5 fb verip afk kalıyor ya şeyimde değilsiniz diyor bide dinden çıktım bunlar yüzünden

Takımı
Seçiniz...
Gold1 haram allah kahretsin 3.ye geri düşüyorum ya. sadnessla1

1 1 4 gidiyordum tfler başlayana kadar allahsız xerath adamı deli gibi kastırşmış lissandra tekledi hep tf de ya

Tauriel

Öğretiyorum
Bence Euw'e geç takıma oyunu hiç bilmeyen yada troll gelmezse maç sonuçlara tf ye nasıl girdiğine bakıyor.Hayatımda en hızlı ligi orda atladım 2 günde 3 lig 4.ligi geçecektim gold 5 olcaktım da ban yedim :(

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tesla Bobini demiş ki:
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
cukulata demiş ki:
Manyak mısın olm :D
adaşın çok sinirli insan lol oynarken yanaşmıcan ona :lolmuch:
Abi bi amacım var ulaşamıyorum plat yapacam kendimi ama yapamıyorum geri yükledim şimdi lolü kanser olsamda platin olana kadar oynucam. :lolmuch: :saygilar: :olucem: :lolmuch: :naber: summer7: summer2: summer7: :confused1: :confused1: summer6: [horny21

Yukarı Alt