Slim Shady

Abi platin ligindeki bir oyuncu sup lux yaparmı ya yaparmı ????????????
Bütün maçları izledim, eleştirilmeye açık hiçbir harekette bulunmadı. Neyden bahsediyorlarmış çok merak ettim.Tauriel demiş ki:Arkadaşlar 1.maç ile 3.maçın sonunu izleyemedim facede forumlarda falan herkes naru'yu eleştiriyor olay nedir ne yaptı ? biri açıklaya bilir mi yada ss veya video varsa koyabilir mi ?
Daha şuana kadar anlattıklarını yapan bir lux gelmedi takımıma.sarkolata demiş ki:ben yapıyom trde skill dodgelamak denen şey bulunmadığı için özellikle plat gibi liglerde q su her levelda 2sn snare (misss) w su tradelerde tam bir ilaç ayrıca çok güzel bait oluyor dalıyorlar kule altına falan harika bir skill, e si slowluyor vision veriyor ultisi az ap ile bile güzel base dmgı var, tam low eloda oynanacak support (yani platinde trde), harika bir kanser, bir de mejai alıyon 20 stack ohh
Facebookda fotolarda yorumlar var ego falan.diye to easy demiş herhalde tam anlamadım yarım yamalak yazıyorlar.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bütün maçları izledim, eleştirilmeye açık hiçbir harekette bulunmadı. Neyden bahsediyorlarmış çok merak ettim.Tauriel demiş ki:Arkadaşlar 1.maç ile 3.maçın sonunu izleyemedim facede forumlarda falan herkes naru'yu eleştiriyor olay nedir ne yaptı ? biri açıklaya bilir mi yada ss veya video varsa koyabilir mi ?
http://www.twitch.tv/riotgames/b/557983442
Abi gold 1e cıkmıçtım geçen 7 maç arka arkaya yenildim lanetlimiyim neyim dedim sonra bir daha çıktık Yiğit yardım etti bir maç 1 win 1 lose idim final maçını oynadı Yiğit sonra gold 1de yine 3 maç arka arkaya kaybettim ama cidden takımıma silverlar falan geliyor hep elom fena bozuldu herhalde neyse son maçımı aldım şükür gold 1dede kazanabiliyormuşum demek umarım lanet bozulmuştur üstümdeki ya.Tesla Bobini demiş ki:kanki senin sinirlerin gerilmiş yine atma dereceli
Abi kassadin zhonya almış ama kullanmıyor syndradan dfg yiyor daha basmıyor zhonyayı, annie flash ultı yapıyor bizimkiler iç içe zaten hepsinin yüzde 50 canı gidiyor jinx çekiyorum bir allahın kulu dalmıyor xine diyorum çektiğim gibi jinxe gir sen salakmısın o beni tekle diyor focus sıfır insanları dinlemeyi bilmiyorlar abi bronzların silverların yaptığı bir hata var insanları dinlemiyorlar ve çok bildiklerini sanıyorlar ya.sarkolata demiş ki:aga o maçı kazanmanız lazımdı demek ki son fighta kötü girdiniz.
adaşın çok sinirli insan lol oynarken yanaşmıcan onacukulata demiş ki:Manyak mısın olm
Abi bi amacım var ulaşamıyorum plat yapacam kendimi ama yapamıyorum geri yükledim şimdi lolü kanser olsamda platin olana kadar oynucam.Tesla Bobini demiş ki:Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
adaşın çok sinirli insan lol oynarken yanaşmıcan onacukulata demiş ki:Manyak mısın olm