Savaş mı istiyorsun kamon gold 3 50 lp ye düştüm xDCrusade demiş ki:Darius deniyim dedim teq attı yha
bu adamla girmeyin amk lig düşürüyoTesla Bobini demiş ki:ranked günlüğüne ss pls
ZAAAAAAAAAAAA inş silvera düşersinCool Angel demiş ki:Abi seri maçında 2000 ping ne yaaaaaaaaaaaaaaaa ulan 40 dk maç 70 ping son 5 dk tf gircez 2000 ping nerdeyse 10 maçın 4 ünde böle oluyor ddosmu atıyorlar anlamıyorum ne var nasıl bi şans ya.
Geri çıktım knk manyak bir şey keşfettim gold eloda ww çok iş yapıyor.Crusade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
ZAAAAAAAAAAAA inş silvera düşersinCool Angel demiş ki:Abi seri maçında 2000 ping ne yaaaaaaaaaaaaaaaa ulan 40 dk maç 70 ping son 5 dk tf gircez 2000 ping nerdeyse 10 maçın 4 ünde böle oluyor ddosmu atıyorlar anlamıyorum ne var nasıl bi şans ya.
İlk maç denemek için almıştım ghostu bir sıkıntı görmeyince diğerlerinde de aldım hep.sarkolata demiş ki:ghost?
ghost hp regen veriyor artık salaksarkolata demiş ki:ghost?
Bunu bende yapıyorum ben çıkmıyım başkaları belki çıkar diyeCool Angel demiş ki:Allahtan biri çıktı ya neleri var abi neleri.