Mundo ile lane almak anca rakip mallaşırsa olabiliyor.Takıma gelince Bengi ve Mandu ile yollarını ayırsalar çok daha iyi olurCool Angel demiş ki:SKT harbiden bitmiş ya. Impact bütün mundo ile bir kere bile lane alamadı ama ısrarla bütün maçlarda nerdeyse mundo oynadı.
Bot lanede berbattı bir tek mid dengeli gitti bence çok fark açılmayan yer orasıydı bir tek orasıydı. Bro birde mundo hakkında dediğin konusunda adamlar finalde yani madem rakip mallaşınca koridor alınıyor adamın bunu düşünmesi lazım almadan tf lerde falan hiç bir işe yaramadı.Zippy demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mundo ile lane almak anca rakip mallaşırsa olabiliyor.Takıma gelince Bengi ve Mandu ile yollarını ayırsalar çok daha iyi olurCool Angel demiş ki:SKT harbiden bitmiş ya. Impact bütün mundo ile bir kere bile lane alamadı ama ısrarla bütün maçlarda nerdeyse mundo oynadı.
Sağol kanka ben alıyorum lane'de kuleyisarkolata demiş ki:hayır mundonun lane alması mı gerekiyor o silver veya bronzeda olur
hangi çar lane alır sarkiş beysarkolata demiş ki:hayır mundonun lane alması mı gerekiyor o silver veya bronzeda olur
Tesla Bobini demiş ki:senin elinde hiç bir çar lane alamaz kanki boşver sen bu işleri
kanka yanlış anlama ama kuleyi almak da lanei almak olmuyorWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sağol kanka ben alıyorum lane'de kuleyisarkolata demiş ki:hayır mundonun lane alması mı gerekiyor o silver veya bronzeda olur
Bizdeki olay o bronzda kule alırsan lane almış sayıp mide iniyosun 2 kule kaybediyosun. Kesin bilgi yayalımsarkolata demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
kanka yanlış anlama ama kuleyi almak da lanei almak olmuyorWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
peki bu arkadaşın elinde sarkiş bey?Tesla Bobini demiş ki:senin elinde hiç bir çar lane alamaz kanki boşver sen bu işleri
Kesinlikle jax değil onu biliyor sarkocukulata demiş ki:Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi
peki bu arkadaşın elinde sarkiş bey?Tesla Bobini demiş ki:senin elinde hiç bir çar lane alamaz kanki boşver sen bu işleri
jax değil evetTesla Bobini demiş ki:Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kesinlikle jax değil onu biliyor sarkocukulata demiş ki:Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi