Takımı
Besiktas
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Adama bana leona al dedim sup rün kabiliyet ayarladım sıçra bitkinlik ayarladım adam takas esnasında afk kaldı adc girmek zorunda kaldım o büyü ve kabiliyetlerle bide adam bana sövmek için skype istedi nelerle uğraşıyorum bilemezsin adamın bahanesi işemeye gittim nasıl takas etmedin diye bir sövmeye başladı off of . :D

aynısını çok kez yaşadım, sup rün ve kabiliyetle tristana girdim. takım taşıdı sağolsun yendik :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Tfye girmeden Volkan gibi su içip karşı takımın konsantrasyonunu bozup çelıncır olabilirsiniz gençler kullanın bu taktiği
Yarıldım ya. :lolmuch:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Abiler jax jg'yim dk 5 bi gelmedin artık diye sövüyorlar. Tfde kill neden salmadın diye sövüyorlar. Oyunu taşıyorken sal sal sal diye ağlandı 3 kez %20 hpli adamı bıraktım adcye gitti öldü. Ben 18 oldum bizimkiler 15 karşısı 17 gittim full tank çıktım biri afk kaldı zaten tahta 2ye düştüm böyle oyunlar sayesinde. Doldum ama bronz olarak değil harcanmaya doldum :D

Takımı
Besiktas

15 oyun atttım 15indede lose. neden abi neden ya neden feederlar benim takıma düşüyor. elo battıkça battı. yeter vallaha ağladım şu oyundan sonra ya. bıktım abi bıktım bu kodumun ülkesinden insanından bıktım emek verip oynuyoruz bariz karşıya destek veriyor. :cry:

Yukarı Alt