Bilgilendirme için teşekkürler
Düşük level çıkması daha kolay ama genede Gzzzzzzbrs2488 demiş ki:[/url][/img] bakalim olmusmu salama diyen ark ac gözünü
tuvok demiş ki:Deneyipte pozitif sonuç alan olsada bizde asılsak daha bir sonuç yok
Özür dılıyorum abi sendenextraloob demiş ki:tuvok demiş ki:Deneyipte pozitif sonuç alan olsada bizde asılsak daha bir sonuç yok
ilk mesajı okudun mu ?
spam yapar gibi 3dk'da bir neden aynı şeyi yazıyorsun ?
arkadaşım orada demişiz değil mi çarşamba 20.30'da diye sen halen gelmiş kimseye çıkmamış dedin hee çıkmadı rahatladın mı, sabır diliyorum kendime
kardeşim bunu şahsen türkler denyerek bulmuştur joymax açıklamadi yani şu saatte çıkacak diyeTniesT demiş ki:Bişi söliyim orda carşamba 21:00 oldugunu nerden cikardiniz orda öglen saatiyken bizde sabah oluyor bize +6 eklemiceksiniz -6 cikartacaksiniz
kore bizden daha once gün doğuyor örnegin kale savaşi orda 02:00-03:30 diye geciyor ama bizde 19:00 - 20:30 diye geciyor neden +6 eklediniz onu anlamadim resime bakipta
OttoManO'War demiş ki:yok bunları yapmayın. önce sabah 7:39'da kalkıp yarım bardak ılık su için (suyun 14.8 derece olması lazım yoksa olmaz) , sonra bir tabak fasulye yedikten sonra zıplayarak pcnin yanına doğru ilerleyin, 1.46 metre ilerden ''höstürück'' diye bağırın, sonra monitöre burnunuzla 3 kez dokunarak tavuk tavuk tavuk diye 3 kez bağırın. akşamı bekleyin, saat 18:34 te yatıp sabaha karşı 4:28'de kalkın ve tekte girmek suretiyle oyuna girin. magic pop deneyin. denemeden önce 8 tane küpşeker almanız ve 3 tanesini ağzınıza, kalanınızı vücudunuzda bulduğunu deliklere sokmanız tavsiye edilir. evet. bunları yaparsanız 100% nova soc ne varsa sizindir.
deneyeceğim güzel taktikOttoManO'War demiş ki:yok bunları yapmayın. önce sabah 7:39'da kalkıp yarım bardak ılık su için (suyun 14.8 derece olması lazım yoksa olmaz) , sonra bir tabak fasulye yedikten sonra zıplayarak pcnin yanına doğru ilerleyin, 1.46 metre ilerden ''höstürück'' diye bağırın, sonra monitöre burnunuzla 3 kez dokunarak tavuk tavuk tavuk diye 3 kez bağırın. akşamı bekleyin, saat 18:34 te yatıp sabaha karşı 4:28'de kalkın ve tekte girmek suretiyle oyuna girin. magic pop deneyin. denemeden önce 8 tane küpşeker almanız ve 3 tanesini ağzınıza, kalanınızı vücudunuzda bulduğunu deliklere sokmanız tavsiye edilir. evet. bunları yaparsanız 100% nova soc ne varsa sizindir.