Malesef.alez demiş ki:kasmaya giderken (jg cave) %100 koşuyla gitmesini istiyorum charın
bu yüzden bi tane %100 lük koşu alıyorum
''cast...'' olan yerde speed i kapatıyorum
acaba kasarkende speed buffını basmaz mı?
arkadaş basmıyo falan dedi ama tam olarak ne yaptığını bilmiyorum:S
yada bi çözüm varsa söyler misiniz.
bi tanecik %100lük koşu alıcam bunla kasmaya gidicek char gittikten sonrada kendi speed buffını basar mı :S ??
neyse artık bi çözüm bulıcazz :) sağol^^volkan.ka demiş ki:Malesef.alez demiş ki:kasmaya giderken (jg cave) %100 koşuyla gitmesini istiyorum charın
bi tanecik %100lük koşu alıcam bunla kasmaya gidicek char gittikten sonrada kendi speed buffını basar mı :S ??
şu şekilde yaparsan olur sadece jangan cave kapısına gidene kadar bir at aldır oraya kadar at ile gidecektir.daha sonra botun skill ayarları kısmından use speed drugs seçeneğini aktif et.attan inip caveye girdiğinde speed scroll u kullanacaktır.fakat şu ayarlarıda yapmalısın cast... yazan yerlerde hiç biri işaretli olmamalıdır.sadece botun kasarken yapacağı buff skili sekmesine kendi speed bufunu koyman gerekir.böylelikle caveye girdiği andan itibaren speed scroll u kullanmaya başlayacaktır.kasma alanına gelip speed scroll bittiğinde ise normal çarın kendi speed bufunu basacaktır..kolay gelsin iyi kasmalar...alez demiş ki:kasmaya giderken (jg cave) %100 koşuyla gitmesini istiyorum charın
Oyuna girememenizin SBOT ile alakası nedir?baddread demiş ki:[11:07:44] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:08:04] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:08:25] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:08:45] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:09:04] * Connection to Silkroad Server terminated (10054)!
[11:09:07] * Clearing active party.
[11:09:07] * Received disconnect. Preparing for relogin.
[11:09:07] * Attack mode stopped
[11:09:09] * Terminating Silkroad client.
[11:09:11] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.
arkadaşlar 24 saat oldu çıldırmadan yardım edin. OYUNA GİREMİYORUMMMMMMMM
Bard buflarını weapon switch kısmına ekledin mi?cepxz demiş ki:S.a arkadaşlar benim çar Rogue - Bard.Karakter Rogue skillerini kullanıyor fakat barda koşu ve noiseyi açmıyor ?Ne yapmalıyım.