Bende de atmıyor*JawBreaker demiş ki:Bende neden atmıyor.
choose silkroad directory bölümünden silkroadın yüklü oldugu yeri gösterdin mi?o yüzden olabilir diye düşündümafsdfas demiş ki:bugün sbot aldım ve sbotta gereken herşeyi yapdım start client diyorum oyun açılmıyor tepki vermiyor neden? Daha önce kullandım sorun yokdu şimdi ne olduda açmıyor
Evt denedim yeni format attım pc ye güncellemedim acaba diyorum ondan sebep olabilirmi? Çünkü bot daha önce çalışıyordu şimdi gameguard yazısı geliyor ondan sonra kapanıyor otomatik oyun..Paladin demiş ki:choose silkroad directory bölümünden silkroadın yüklü oldugu yeri gösterdin mi?o yüzden olabilir diye düşündümafsdfas demiş ki:bugün sbot aldım ve sbotta gereken herşeyi yapdım start client diyorum oyun açılmıyor tepki vermiyor neden? Daha önce kullandım sorun yokdu şimdi ne olduda açmıyor
netframework 2,3,3.5 yüklü mü bilgisayarda?afsdfas demiş ki:Evt denedim yeni format attım pc ye güncellemedim acaba diyorum ondan sebep olabilirmi? Çünkü bot daha önce çalışıyordu şimdi gameguard yazısı geliyor ondan sonra kapanıyor otomatik oyun..Paladin demiş ki:choose silkroad directory bölümünden silkroadın yüklü oldugu yeri gösterdin mi?o yüzden olabilir diye düşündümafsdfas demiş ki:bugün sbot aldım ve sbotta gereken herşeyi yapdım start client diyorum oyun açılmıyor tepki vermiyor neden? Daha önce kullandım sorun yokdu şimdi ne olduda açmıyor
yeni patch geldiginden beri aynı sorun var..önceden hiç bişi olmuyodu dünden beri dedigin gibi oluyo..ekran kartından degil düzden girince hiç bişey yok botla girince :(unforgotten demiş ki:oyunun içinde kendi kendine clientless'e geçiyor. sapıttı galiba bu bot?