sbotta atmamıs lazım çünkü otomatik man yanından geçiyor..emretasman30 demiş ki:Beyler caveye sp kasmaya gidiyorum bot 140 lvl mobları görünce direk oyundan atıyor bunun bi çöüzümü yok mu?
pre şart dostum bu konuda yapabilceğin fazla bişey yok sana öneride bulunurum ama pek fayda etceğini sanmıyorum charların dc olduktan girme süresini 2 dk yap birinde diğerinde 1 dk yap server boş ise girer dolu ise zaten dedım gibi pre sartdelparoz demiş ki:bende de buna benzer bi sorunvar 2 çarımda piresiz sbot önceden 2 çarada dc olunca sorunsuz yeniden giriyodu ama son 3 haftadır girmiyo
silente baglanıyo ama boş denemeler yapıyo mecburen botu kapatıp yeniden açmam ve çarın ıd pv yazmam gerekiyo
bu sourunu nasıl çözerim ?
Hayta35 demiş ki:sbotta atmamıs lazım çünkü otomatik man yanından geçiyor..emretasman30 demiş ki:Beyler caveye sp kasmaya gidiyorum bot 140 lvl mobları görünce direk oyundan atıyor bunun bi çöüzümü yok mu?
ayarı yokemretasman30 demiş ki:ben botsuz girerken gene hotandan cıkışta o 140 mobları görünce atıyor direk :( bi ayarı falan varmı bunun yardımcı olursanız sevinirim
yenı botu indir navdata dosyalrını değiştir Silkroadı tanımla sorun kalmazaybars95 demiş ki:[20:13:40] * Checking for updates...
[20:13:41] * Finished checking for updates!
[20:13:47] * Language packet: Detected english language!
[20:13:47] * Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.
[20:13:47] * Starting of sro_client.exe failed!
beyler bu hatanın çözümü ile ilgili yardım edermisnz sroyu yeniden ykledim choso silkroad directory yaptım yinede olmadı bi çözüm lütfennnnn
Kullandığın virüs programını devre dışı bırkaman gerekıyor buda demek oluyorki başka bir program kullanmalısın sana tavsiyem Avira AntiVir Personalf1_ demiş ki:Kaspersky trojen olarak görüyor (sbotu) silmemesi için ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler.