Normal Silkroad.exe den girebiliyor musun peki?senolquven demiş ki:selamlar
sorunsuz bır sekılde sbotu kulanıyordum ancak bu hatayı verdı ve bı turlu ustesınden gelemıyorum
aynı hatayı vermeye devam edıyor
12:13:59] * CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
[12:13:59] * CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
[12:13:59] * Starting of sro_client.exe failed!
Tekrar indir bence, silkroadı da baştan kur kardeşim. Bunları en son yap tabi ama benim düşüncem Sbot programın bozulmuş olabilir tazele istersen.senolquven demiş ki:yok hacım gene olmadı omuyor sorunsuz calısan program calısmıyor ...
Dediğim gibi Sbot'u tekrar indir.senolquven demiş ki:normal olarak oyuna gırebılıyorum orda sıkınıt yok bottan olunca bu hatayı vermeye devam edıyor
bot caveden indirdiğin tüm klasörleri değiştirmen gerektigini söylüyor yani nav data klasörlerinide değiştir sadece sbot exeyi değilsenolquven demiş ki:selamlar
sorunsuz bır sekılde sbotu kulanıyordum ancak bu hatayı verdı ve bı turlu ustesınden gelemıyorum
aynı hatayı vermeye devam edıyor
12:13:59] * CRITICAL: Couldn't find "navdata" folder. Please reextract program to current folder.
[12:13:59] * CRITICAL: Starting of client cancelled, essential component not found.
[12:13:59] * Starting of sro_client.exe failed!
Silkroad klasöründe yaptıysan eğer bir değişiklik o da sebep olmuş olabilir hacım, sen o zaman silkraod ı da tekrar kurman gerekebilir.senolquven demiş ki:8 9 char acıyorum hatayı vermeye baslayınca toptan sıldım herseyı bı sılkroad kaldı
yenıden yenıden ındıırıyorum bot programını ama nafıle olmuyor sılkroadı kaldırması sorun degıl ama gene olmaz gıbıme gelıyor
kac aydır kullanıyrom ılk kez basıma geldı