Server
Flora
Takımı
Galatasaray
??? hatası görüntü hatasıdır ekran kartı güncel driver kurulmalı directx9.0c kurulmalı 1024*768 32 bit 85hz yapılmalı sonrasında sorun olmaz.

Hocam iyi guzel dıyorsunda zaten makınamda kullandıgım ayarlar soyledıklerınlerın driver yeni guncelledım xp kulanmamdan dolayıda directx9.0c kullanıyorum zaten birkac arkadasdada boyle bır sorun var bu botu kullanmaya basladıkdan sonra oldu SM ile herhangi bir problem yoktu acıkcası bottan kaynaklandıgını dusunmekteyım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ben yıllardır sm kullanırım ayda 1 ??? hatası alırım sbot kullanıyorum 1 aydır hiç ??? hatası almadın ama :D

Apt

rank8
GuveNn demiş ki:
evet ayarlar sorunsuz ancak öncede şöyle bi hatası vardı noise bitene kadar ne moving de basmıyordu premium bastığımdan beri ise ikisinide basmıyor :S swicth weapon ayarım doğru
Resimde kırmızı içine aldığım bölge işaretlimi?Eğer işaretli değil ise sorunun budur işaretlemen lazım silahı değiştirmesi için.

arkadaşlar bot süpr kim ne derse desin beğenmeyen kullanmasın derim ben elimize böyle ucuz ve bu kalitede bot geçmiş sorunlarını arıyoruz 1 pc de 5 charımda kullnıyorum maşallah hiçbir sorunum yok eu çarlarımda bufta basıyor t bot kadar seride kasıyor +5 de basıyor hotanda takla atıp kasmayada gidiyor ne sm kalır ne sro bot nede dandirik diğer botlar adamlara sorunu söylüyorsun anında çözüyor sro bottan önce yeni versiyon geliyor ee daha ne diyeyimki sm işi kalktı artık T bot geçmişte kaldı şükredelimki adamlar bot satışlarını açsınlar extraloob sayesinde aldım kendisinede ayrıca teşkkür ederim botu yapanlar ve extraloob sayesinde kullnıyorum verdiğim para helali hoş olsun güle güle harcayın biraz sert oldu ama kusura bakmayın iyi araştırın acele etmeyin iyi kont edin her şeyiyle mükemmel çalışıyor gün geçtikçe eksiler artı olacaktır bugün t bot okadar sene olmuş hala dc sorununu çözememiş 1 ay bile olmadan bu seviyeye gelmiş botta bunlar normaldir emeği geçenlere teşekürrlerimi sunarım

arkadaşlar bot serverına bağlanamıyorum :think: ne yapmam greikiyor anlayamadım charlardan biri oyunda clientless modda kasyıro ama yenisini açmaya çalıştığımda server a bağlanamıyor :? yardım lütfen

anibus demiş ki:
arkadaşlar bot serverına bağlanamıyorum :think: ne yapmam greikiyor anlayamadım charlardan biri oyunda clientless modda kasyıro ama yenisini açmaya çalıştığımda server a bağlanamıyor :? yardım lütfen
tekrar tekrar Login butonuna tıklayın, elbet bağlanacaksınız.

Xanthos demiş ki:
anibus demiş ki:
tekrar tekrar Login butonuna tıklayın, elbet bağlanacaksınız.
bu sorun u bende çok yaşıyorum :roll:

FeeL demiş ki:
Bot bende de çalışmıyor... :roll:
sanırım genel bi problem var yaklasık 35dk dır deniyorum. Login e bastığımızda gelen Login To Botserver ekranında bağlantı için hiç dolmuyor direk atlıyor :roll:

Büyük ihtimalle server kapasitesini yükseltmek için uğraşıyorlar. Server bağlantısını kestiler.
Bu demek oluyor ki yakında Sbot tekrar satışa sunulacak :D

anlaşılan genel bir sorun var ... youndak charımıda cıkardım oyundan tekrar login olmayı deniyorum bot serverı hata veriyor...... sanırım beklememiz gerekecek bir müddet

Xanthos demiş ki:
Büyük ihtimalle server kapasitesini yükseltmek için uğraşıyorlar. Server bağlantısını kestiler.
Bu demek oluyor ki yakında Sbot tekrar satışa sunulacak :D
bnde öyle düşünmüştüm :mrgreen:

ps:okan abi şimdiden parayı yatırayımda bot satısı kapanmadan sıraya al beni :starving: :mrgreen:

bu bot bütün botları soladı ya :D 27 günlük tbotum var onu bile kullanmıyorum sbot 4ever :headbang: :D

Sorun düzeltilmiştir. Şuan bot login olmaktadır..
09.01.2009 14:00

Yukarı Alt