tam emin değilim ama item'in dg si ile lucky powder ın dg si aynı deil ondan basmıyor olabilirTruth demiş ki:Degree 8 item found!
[20:13:18] Stopping automatic alchemy function! No lucky powders left!
Bu ne ?
tam emin değilim ama item'in dg si ile lucky powder ın dg si aynı deil ondan basmıyor olabilirTruth demiş ki:Degree 8 item found!
[20:13:18] Stopping automatic alchemy function! No lucky powders left!
Bu ne ?
srocello demiş ki:salih30 arkadaşım dün bi error hatsı için yeni konu açmıştım sende yok boş şeyler için konu açmayın falan diye inceden fırçaladın ok dedik buraya yazdık ama bi cvp gelmedi şu boş olayı doldura bilcenmi yok bilmiyosan başkalarına soralım yada bi başkasına danışıversen bak kaç kişi aynı hatadan müzdarip
SBot Iki Hardware ID ye sinirli. Üstdeki yazdigim yöntem olmuyorsa eger. En Basit cözüm, SBot sitedeki admine pm atip cözebilirsin.ilk girdiğin bilgisayarda bot u aç botusernameyi ve passwordu yanlış gir o sağ üstteki yeşil yazı kırmızı olacak o zaman giriş yapabilirsin login olarak görmicek ilk pc i
ilk girdiğin bilgisayarda bot u aç botusernameyi ve passwordu yanlış gir o sağ üstteki yeşil yazı kırmızı olacak o zaman giriş yapabilirsin login olarak görmicek ilk pc i <<-- Bunu uyguladin mi ?srocello demiş ki:hocam hata 3. pc de kullandığımdan muhtemelen ben evde 1 pcde kullanıyordum sora işyerinde 2 pcden daha açtım şuan işyerindeki 2 pcden açabiliyorum fakat onları kapatıp evde açmak istediğimde bu hatayı veriyor resimdeki galiba hardware resetlenmesi gerekliyomuş ama botcavedekilerin dilinden anlamam anlatamıyorum bi yardım ederseniz sevinirim
buarada ben burda resim eklemeyi beceremedim
Herzaman hizmetinizdeyiz EXL. Umarim cabuk cözülürsrocello demiş ki:Gentleman arkadaşım çok teşekkür ederim ilginden dolayı kaç gündür bunun için uğraşıyordum shiva ya pm attım yazdığın gibi şuan offline galiba inşallah çözer bugün yanlız yardımından dolayı çok teşekkür ederim umarım salih30 arkadaşımızada örnek olur
Yukarida Settings --> Chose Silkroad Directory --> Silkroad klasörü seckorkusuzzzz demiş ki:Cevap verebilicek birisi yok mu?
Login olduktan sonra
Start Clienti tıklayınca
[20:57:16] * Couldn't start SRO Client...[20:57:16] * Starting of sro_client.exe failed!
[20:58:03] ** Error at select call!: 10038
hatalarını alıyorum ne yapmam grk ???
ne diyosun arkadaşım sen kafan mı iyi akşam akşam içtin mi yoksa bana mı öyle geliyosrocello demiş ki:Gentleman arkadaşım çok teşekkür ederim ilginden dolayı kaç gündür bunun için uğraşıyordum shiva ya pm attım yazdığın gibi şuan offline galiba inşallah çözer bugün yanlız yardımından dolayı çok teşekkür ederim umarım salih30 arkadaşımızada örnek olur
scriptinizi düzgün kaydetmemişsinizdir, orada hata yapınca oraya takılıyordur.blkdew1l demiş ki:ark bot kasma alanına gidicek ama yetile protectör shop yıkıcam die ugraşıo orda takılıp beklio nie böyle birşey oluyor yaf:(
buna benzer bi durum söz konusu olabilir. birde şöyle dene. stop training e bas.Soru : Bot towndayken npcleri sürekli geziyor. bir türlü kasma alanına gitmiyor. nasıl çözebilirim.
Cevap: botun npc den almasını istediğiniz hp/mp ve diğer itemlerin bulunduğunuz townda olduğundan emin olun. örnek: semerkand/downhang/hotan da hp recovery herb alamaz bot. dolayısıyla da towndan çıkamaz.
go(108,31)
go(56,43)
go(18,47)
go(-8,48)
go(-78,48)
go(-111,45)
go(-151,47)
go(-170,47)
go(-208,48)
go(-223,86)
go(-233,152)
go(-235,181)