Vuhuuu harika bir bölümdü 10. bölüm
Katılıyorum ama sonu çok iyiydi. Ben Aşırı Heyecan Yaptım Son Sahnede !!ironEyE demiş ki:Son 5 dk sı iyiydi şimdi sadece allah aşkına, onun dışında Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri gibiydi gene.
Bu kadar iyi yorumlanabilirdi.ironEyE demiş ki:Son 5 dk sı iyiydi şimdi sadece allah aşkına, onun dışında Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri gibiydi gene.
Hee güya yok. Adamın kalbinde yaşıyor.Mirage demiş ki:Ya şimdi elinizi yüreğinize koyun 2. sezondan kat be kat daha iyiydi her tarafıyla En azından Lori mori yok onun tantanası bitti.İlk başları normal giderken son 10 dakika patladı.
2-3 kere gördü işte Bence sondaki bakıştan sonra gelmez bir dahaironEyE demiş ki:Hee güya yok. Adamın kalbinde yaşıyor.Mirage demiş ki:Ya şimdi elinizi yüreğinize koyun 2. sezondan kat be kat daha iyiydi her tarafıyla En azından Lori mori yok onun tantanası bitti.İlk başları normal giderken son 10 dakika patladı.
Nasıl atlaya atlaya izliyorsunuz imreniyorum ha.Saniyesini kaçırsam geri alıyorum diziyi.Her dizide böyleyim.Çok saçma takıntılarım varLemonade demiş ki:Wot yüzünden anca vakit ayırabildim de izledim bu bölümü de son 10 dakikaya kadar tık yoktu. ilk 15 dakikadan sonra sarmaya başladım zaten atlaya atlaya izledim.
Abi ben bu dizinin edebiyat sahnelerinden en az okuldaki rus edebiyatına giriş dersine kadar nefret ediyorum Beceremiyorlar abi ben napayım.Mirage demiş ki:Nasıl atlaya atlaya izliyorsunuz imreniyorum ha.Saniyesini kaçırsam geri alıyorum diziyi.Her dizide böyleyim.Çok saçma takıntılarım varLemonade demiş ki:Wot yüzünden anca vakit ayırabildim de izledim bu bölümü de son 10 dakikaya kadar tık yoktu. ilk 15 dakikadan sonra sarmaya başladım zaten atlaya atlaya izledim.
Ne kadar sıkılırsam sıkılayım izlerim.Hani geçersem sanki o 2 dakikada çok önemli bir olay olacakmış ve kaçıracakmışım gibi geliyor.Lemonade demiş ki:Abi ben bu dizinin edebiyat sahnelerinden en az okuldaki rus edebiyatına giriş dersine kadar nefret ediyorum Beceremiyorlar abi ben napayım.Mirage demiş ki:Nasıl atlaya atlaya izliyorsunuz imreniyorum ha.Saniyesini kaçırsam geri alıyorum diziyi.Her dizide böyleyim.Çok saçma takıntılarım varLemonade demiş ki:Wot yüzünden anca vakit ayırabildim de izledim bu bölümü de son 10 dakikaya kadar tık yoktu. ilk 15 dakikadan sonra sarmaya başladım zaten atlaya atlaya izledim.
Genel olarak simetri hastalığı diye geçiyor zaten bu.Çeşitleri falan var.Lemonade demiş ki:Sana obsesif kompulsif bozukluk teşhisi koyuyorum, bir arkadaşımda var oradan biliyorum yane
Şizofreni başlangıcıdır bu hastalık..Mirage demiş ki:Genel olarak simetri hastalığı diye geçiyor zaten bu.Çeşitleri falan var.Lemonade demiş ki:Sana obsesif kompulsif bozukluk teşhisi koyuyorum, bir arkadaşımda var oradan biliyorum yane
Sonunda da ölüyorsun zaten... Abartma la O kadar ileri seviye değil benim Diziyi komple izliyorum diye şizofren dedi resmenLemonade demiş ki:Şizofreni başlangıcıdır bu hastalık..Mirage demiş ki:Genel olarak simetri hastalığı diye geçiyor zaten bu.Çeşitleri falan var.Lemonade demiş ki:Sana obsesif kompulsif bozukluk teşhisi koyuyorum, bir arkadaşımda var oradan biliyorum yane