MineZ serverleri var zaten?Hermaphros demiş ki:MineDayZ ' yapıyoruz,minecraftı editliyoruz 0dan yazıyoruz çok yakında bi beta yaparık beraber
Sana başım ağrıyor deyip ertesi sabaha çıkmayan arkadaşımı anlatmışmıydım?Mirage demiş ki:Sonunda da ölüyorsun zaten... Abartma la O kadar ileri seviye değil benim Diziyi komple izliyorum diye şizofren dedi resmenLemonade demiş ki:Şizofreni başlangıcıdır bu hastalık..Mirage demiş ki:Genel olarak simetri hastalığı diye geçiyor zaten bu.Çeşitleri falan var.
Lemonade demiş ki:Sana başım ağrıyor deyip ertesi sabaha çıkmayan arkadaşımı anlatmışmıydım?Mirage demiş ki:Sonunda da ölüyorsun zaten... Abartma la O kadar ileri seviye değil benim Diziyi komple izliyorum diye şizofren dedi resmenLemonade demiş ki:Şizofreni başlangıcıdır bu hastalık..
Daha iyisini yapıcazMirage demiş ki:MineZ serverleri var zaten?Hermaphros demiş ki:MineDayZ ' yapıyoruz,minecraftı editliyoruz 0dan yazıyoruz çok yakında bi beta yaparık beraber
Her hafta aynı muhabbet.Clochard demiş ki:Pek sevmedim gene bu bölümü ama diğer bölüm çok iyi olacak gibi.
Soyle demeyin valla izleyesim gelmiyor :(Clochard demiş ki:Pek sevmedim gene bu bölümü ama diğer bölüm çok iyi olacak gibi.
Alışmış Güzel Türkiyem kimin kime kaydığı belli olmayan dizileri izlemeye.. :) Sarmaz tabiki..XBosstarix demiş ki:Birkaç bölümünü izledim de pek sarmadı..