Darly reyiz.
Büyüdü kerataLemonade demiş ki:Bu arada carl'da beth'e yazıyor
Garibim caroll da daryl'ı ayartmaya çalışıyor Ama Daryl da adam şimdiMirage demiş ki:Büyüdü kerataLemonade demiş ki:Bu arada carl'da beth'e yazıyor
Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
Mirage demiş ki:Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
Daryl elini sallasa ellisi ona mı kalcak Hiç olmadı onda o miğde varken zombilerle tatmin eder kendiniirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
O nasıl spoiler öyleLemonade demiş ki:Mirage demiş ki:Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
Daryl elini sallasa ellisi ona mı kalcak Hiç olmadı onda o miğde varken zombilerle tatmin eder kendiniirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
Bu arada spoiler vermek gibi olmasın ileri ki bölümlerde lori bebeği doğurmadan ölecekmiş.
keşke o spoiler'ı acmasaydımErythrai demiş ki:Oha lan.
Dikkat : Ağır spoiler içerir.
İlk sezonda elini kesen Merle ile karşılaştılar
Bu bölüm olmamış
Bütün oluşturuyor.sarkoLata demiş ki:Bu dizide her bölümü ayrı mı arka sokaklar gibi? Yoksa hepsi bir bütünü mü oluşturuyor lost gibi
Aynen . Ama Dexter da tam tersine o kadar güzeldi birbirlerini dengelediler benim içinDuygusuzz demiş ki:Daha yeni izledim bu bölümü ne biçimdi ya adamın biri çıktı bütün kalan askerleri öldürdü karanlık işler dönüyor bizimkileri hiç göstermedi zaten hiç beğenmedim bu bölümünü
Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?
Bu akvaryumda ki zombi kafaları akrabalarıydı sanırım ve zombi halleride ölmüştü.Duygusuzz demiş ki:Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?
ama o zenci kadının zombileriyle oraya getirdiği asker kafasınıda koymuştu akvaryumaKemalist demiş ki:Bu akvaryumda ki zombi kafaları akrabalarıydı sanırım ve zombi halleride ölmüştü.Duygusuzz demiş ki:Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?