murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
Bilirkişimize danışabilirsiniz Özgür BeyLemonade demiş ki:ps:O akvaryum olayını anlayan biri özet geçebilir mi?
Kardeşim yeni rütben hayırlı olsunmurathep demiş ki:sor sor istediğini sor
ahahaha harbi rütbe vermişler yarın yeni bölümü izler izlemez yorumumu buraya eklerimtenpanter demiş ki:Kardeşim yeni rütben hayırlı olsunmurathep demiş ki:sor sor istediğini sor
Daha yeni gördüm varya gülmekten gözümden yaş gelditenpanter demiş ki:Kardeşim yeni rütben hayırlı olsun
Ya anlatmayın sakın bişey hevesim kaçmasın daha izlemedimLemonade demiş ki:4. bölümü izledim şimdi de loriyi sevmeme rağmen duygulandım ya
Bilirkisiyi boyle basit seylerle yormayalim lutfentenpanter demiş ki:Hapishaneden zombi spawn oluyor abi bu zombiler nerden çıktı bir anda çok saçma olmuş
Hemen bilirkişi gelsin olayı çözer o :)
Ya hayır abi bu adamlar hapishaneyi zaten bayağı temizlememişler miydi bir sürü gene geldi gökten mi indi bunlarLemonade demiş ki:Bilirkisiyi boyle basit seylerle yormayalim lutfentenpanter demiş ki:Hapishaneden zombi spawn oluyor abi bu zombiler nerden çıktı bir anda çok saçma olmuş
O zombileri hayatta kalan adi pis zenci saldi.
Ya temizliyorlardi herselli falan isirdi zombiler sonra biraktilar, tamamen bitmesi soz konusu degildi yani.tenpanter demiş ki:Ya hayır abi bu adamlar hapishaneyi zaten bayağı temizlememişler miydi bir sürü gene geldi gökten mi indi bunlarLemonade demiş ki:Bilirkisiyi boyle basit seylerle yormayalim lutfentenpanter demiş ki:Hapishaneden zombi spawn oluyor abi bu zombiler nerden çıktı bir anda çok saçma olmuş
O zombileri hayatta kalan adi pis zenci saldi.